Ilyen szintű alázás csak szépségversenyeken van, de már az is csak a világ szomorúbb felén. Hétfő este startolt a TV2-n Kasza Tibi rég beharangozott műsora, a Pénzt vagy éveket, melyet úgy promóztak, pofonegyszerűek a szabályok: két ismert ember áll ki, akiknek véletlenszerűen behívott emberekről kell megmondaniuk, hány évesek. Én a hétfő esti műsorig azért azt gondoltam, ennyire egyszerű nem lehet, de legalábbis nem olyan lealacsonyító a koncepció, mint ahogy az ötlet hangzik, Pedig az, sőt még olyanabb. A sztorihoz tartozik, hogy nem terveztem nézni a műsort, így nem az elejétől láttam, azért ragadtam ott nem sokkal a kezdés után, mert nem akartam elhinni, amit látok, így lehet, hogy lemaradtam pár fontos pillanatról, ahol ezt az egészet megpróbálják megmagyarázni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@karma1: Ami népszerű az nem feltétlenül igényes. Lehetne sorolni: Big brother, Való világ, Mónika show, Győzike show, csakhogy a legborzalmasabbakat említsem. Tudod ha ezek éjfél után mentek volna nem is lenne baj, de főműsoridőben amikor gyerekek is láthatják, hát nem tudom...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Lakatos Márknak sok évvel ezelőtt volt hasonló műsora a Viasat3 csatornán. Nem alázós, hanem segítőkész, nagyon sok nőnek segített megújúlni, önbizalmat visszaadni, a legjobbat kihozni mindegyikből, az egy nézhető jó műsor volt.
Kasza 1 nagy nulla vagy inkáb "00" , Jakubcsek meg már nem tud mélyebbre süllyedni, mert elérte az alját.
lampa laz
@karma1: Itthon is csak azok néznek ilyen műsorokat akiknek a Grimm mesék is komoly fejtörést okoznak, mert nem értik.
karma1
@lampa laz: Igen a UK valtozat volt ez a 10 years younger c. musor, ez tenyleg szuper volt, de semmi megalazo nem volt benne a paciensnek... Es mindig orult, amikor a megujult testet joval fiatalabbra tartottak, mint amennyi valojaban volt. Komplett eletmodvaltast jelentett ez a musor, mert sokszor kellett hozza egy-ket honap is, hogy lefogyjon az illeto.
papa.49
Eme ,,veretes műsorokat,, SOHA NEM NÉZEM, így csak innen értesülök róluk )))
Nessy
Néha döbbenetes hogy milyen primitív műsorokat képesek csinálni, és utána még jobban megdöbben az ember, amikor kiderül, hogy komoly nézettsége van. Aztán megnézel egy kviz műsort, és rádöbbensz, hogy a tudásunk -hála az internetnek-egyre felszinesebb.
Talán ezért sikeresek ezek a "műsorok", mert nem kell gondolkozni, csak kinevetni az alanyt. Persze lehet, hogy a hiba az én "készülékemben" van.
karma1
@papa.49: Legalabb nem romboltad az izlesedet... Asszem, Papus, nem vesztettel a vilagon semmit sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.