Bizonyíthatóan a csíkszeredai magyar konzulátusnak is készített felvételeket Borbáth Áron esküvői fotós, aki hajánál fogva rántotta le a földre Tusványoson az Orbán Viktor beszéde alatt tiltakozó nőt. Azt az illetékesek egyelőre nem árulták el, hogy a szombati előadáson is munkából volt-e jelen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A riporter aki felrúgta a bevándorlókat meghurcolták mint a szart anno, remélem ez a patkány is erre a sorsra jut.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@Hellcat: Én is erre gondoltam, de attól tartok, hogy még elismerést is fog kapni , mert megvédte a hőn szeretett vezért egy bekiabálástól. Majd adnak neki egy magasabb pozíciót.
Hellcat
@Veleda: Remélem NEM! Utolsó féreg, nőt bánt aztán felszívódik...
Veleda
@Hellcat: Néhány hónap múlva elül a dolog. De a facebookon figyelni fogom a Konzulátus oldalát, a fotók alatt ott lesz-e a disznó neve? Megjegyeztem!!!
Sámannus
mondja már meg valaki,hogy mi a különbség a migránsok és ez a felfuvalkodott csőcselék között? Azzal együtt hogy ezek mindent elpusztítanak ami érték, láthatóan semmi. illetve egyben különböznek: ezek már mindent alb.sztak amihez hozzáfértek.
Peller Anikó
@Sámannus: Nagyon lényeges a különbség Annuska. A migrácsok itt hívatlan idegenek akik berontottak az országba, síkragyalult aggyal, egyetlen vágyuk, hogy felrobbantsanak annyi gyaurt amennyit csak bírnak. Végtelen számú utánpótlásuk van, addig jönnek amíg engeded. De csak egy darabig. Mert ha már elegen vannak akkor teneked már nem lesz módod engedélyt adni.

És amennyiben a felfúvalkodott csöcseléken a kormányzópártot érted, őket megválasztottuk magunknak. Demokratikusan. A felelősségünk a választás.

Ha a posványosi nyuggereket érted alatta, hát azok a csökkentértelmű aggastyánok nemsokat tehetnek róla.
quadrocopter
Jó lesz államtitkárnak, hogy figyelje a Genyó veseköveinek mozgását! Évi 12 milláért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.