Az illiberális államépítés ragályos bántalmait nevezzük összefoglalva orbántalomnak. Sokan elkapták már. Azt mondja a 168 órában (07. 29.) Schilling Árpád: Ha nincsenek bátor és független szellemi erők, akkor csak az ostoba megalkuvás marad. Érdemes végignézni a Fidesz szellemi holdudvarán, illetve ami abból maradt: szolgalelkűség, sötétség és arrogancia. Íme egy-kettő mutatóba.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A stílusnál, csak a jelzők jellemzőbbek

Egy gondolat, ami mellett többen elmentünk

„A durva, alpári, bunkó megnyilvánulásokkal szemben... eddig higgadtan és kulturáltan, európai stílusban adtuk meg a választ,” – ez a gondolat Orbán Posványosi beszédéből származik.
„Le style est l' homme même” – a stílus maga az ember. Georges-Louis Leclerc, Buffon grófja mondta ezt 1733-ban, akadémiai székfoglalóján,
Nos a helyzet az, hogy erre a gondolatra is igaz. Mármint, hogy Orbánra is jellemző a stílusa, csakhogy – ahogy a higgadtság és a kulturáltság is – az európaiság semmilyen módon nem jellemző rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.