Rengeteg élménnyel gazdagodott Orbán Gáspár jeruzsálemi útja során, még egy fiatal lányon is segítettt imádságával. A miniszterelnök fia Facebook-oldalán számolt be mozgalmas utazásáról, amely során Jézus útját járta - írja a Bors. A lap szerint ellátogatott a jeruzsálemi keresztényközpontba, megcsodálta a Holt-tengert, katonákkal fotózkodott és rengeteget imádkozott. A visszaútja is élménydús volt a 25 éves fiatalembernek: a repülőgépen turistákkal beszélgetett, miközben beszámolója szerint, végig érezte Isten jelenlétét. Egy barátjával még a gépen is imádkozott egy lányért, akinek nagyon fájt a karja, mert megégette a nap. A légiutaskísérő nem értette, hogy miért guggolnak a szűk folyosón, azonban az ima után a lány fájdalmai enyhültek. Másnap kapott is egy üzenetet, amelyben a hölgy megköszönte az érte mondott imádságot. Az estét és a hetet dicsőítéssel és egy mozgássérült asszonyért való imával zárták a csomagkiadónál.

Forrás: thepost.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem tud annyit imádkozni, hogy megbocsátást nyerjenek apja bűnei!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@nusika: ...nem orvos,hanem lélekbádogos (seeleklempner!) ill.pszihoterápiás-doki..! :--)
bencemacska
@tudode: tegnap, 15:18
Nekem nagyon tetszik - lehet, hogy azért, mert az én meglátásomat támasztja alá -, hogy Anikó azt mondja a lányainak:
- Köszönjetek a bácsiknak!
- Köszönjük! - válaszolja a kislány. /Aki ehhez a válaszhoz, már egy kicsit nem kicsi!-:)))/
Lepényleső
Fekete bárány minden családban fellelhető?
Eladott Ország
@quadrocopter: július 28. ; 16:1 Orbán Gáspár kiskeresztény a Golgota hegyre nem ment, csak a Rio de Janeiróba, a Maracanã Stadion díszpáholyáig, közpénzből.
karma1
@nusika: 22.06-ra: Legalabb csaladban marad a dolog
Manhattan
@karma1: Az anyja helyében én leállítanám és orvoshoz vinném! Nem bírnám elviselni, hogy a fél ország a fiamon röhögjön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.