Már tavaly jogerősen elítélték a pártot, de a Kúriához gurították tovább a Magyar Helsinki Bizottság jó hírnevét megsértő alábbi nyilatkozatukat: „A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani. Hazugságaikkal szemben a tény az, hogy 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, tehát megélhetési bevándorló volt.” Az egymilliós sérelmi díjat átutalták a Helsinki Bizottságnak s így a kormánypárt is a „támogatók” sorába lépett sőt: anyagi juttatásukkal a menedékkérők jogi segítségnyújtását segítik, mivel a civilszervezet erre fordítja a milliós összeget.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Sopasch! Jól megérdemelt sopasch! A szervezet el ne felejtse feltüntetni a 7.2 millió "bevallásánál, nyugodtan írják be, hogy külföldi lé, egy hazaáruló rezsimtől!
lusta
Innentől kezdve senki sem mondhatja, hogy a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk a migráncsok egyik fő pénzügyi támogatója.
quadrocopter
Sopasch! Jól megérdemelt sopasch! A szervezet el ne felejtse feltüntetni a 7.2 millió "bevallásánál, nyugodtan írják be, hogy külföldi lé, egy hazaáruló rezsimtől!
justhpeter
Addig jár a korsó a kútra, míg megdugják a vízhordó lányt.
Pálinkafőző Rézüst
@justhpeter: a rezsiszilárdra gondoltál??? :)))) Olyan kis vízhordós alkata van.. A tömjénnek lehet, hogy bejön... :)))
justhpeter
@Pálinkafőző Rézüst: Meg a "szellemi műhelyre" is gondoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.