Komárno futballcsapata 5,9 millió eurót kap tőlünk stadionfejlesztésre. Miközben döbbenetes méretű, kígyózó tömegek állnak sorba minden hazai ételosztáson, a Szotyiköpködőnek továbbra is csak a stadionokon jár az esze. Kormányhatározat szól róla, hogy az Orbán-kormány 5,9 millió eurót (1800 millió forintot) ad a szlovákiai Révkomárom (Komárno) futballcsapatának stadionfejlesztésre. Bár a csapat átlagos nézőszámát a klub 400–600 közöttire becsülte fordulónként (az Új Szó viszont 233 főt számolt ki a hivatalos jegyzőkönyvek alapján), a vezetőség nagyot álmodott: egy új tribünt szeretnének a meglévővel szemben, amellyel 3950 fősre nőne a nézőtér – írja a Magyar Nemzet. Orbán állítólag egy dunaszerdahelyi meccsen járt kint a Felvidéken, ekkor hallott róla, hogy a Komárno csapata esélyes a másodosztályba való feljutásra. Itt kapott kedvet hozzá, hogy támogassa a csapatot. Az új stadion fűthető lesz, mellé egy műfüves edzőpálya is készül.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@quadrocopter: Fel kell gyújtani ,,véletlenül,, ))))))))))
Grafix69
Van egy nagyon jó mondás , és megkérek mindenkit aki becsületes ne vegye magára ,és azt is szeretném ha tudomásul venné mindenki ,hogy cigányok vezetik ezt az országot , szó szerint. A mondás így szól : Ha cigányoktól veszed a szenet akkor nagyon megfázol . Most ez van .
quadrocopter
Emléxünk, hogy a rezsim egy három fős(!) szlovákiai magyar pártnak(?) odadobott 220 milliót, csak úgy, mert miért ne?
nezelodo
Alighanem megígérte a csapat, hogy Orbánra szavaz. Nem semmi ám az az ötven szavazat, nagy szükség lehet rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.