Simicska Lajos nem alkuszik Orbánnal, és komoly bombákkal indítja a választási kampányt. Büntetőfeljelentést indít a HírTv Zrt. a társaság korábbi menedzsmentjének a 2010-es kampányban való közreműködése miatt. Az ok: belső vizsgálatot folytattak és nem találták nyomát annak, hogy kiszámlázták volna a Fidesznek a hirdetésszervezésen keresztül megrendelt köztéri reklámok költségeit. „A sajtóhírek nyomán a HírTV jelenlegi menedzsmentje átvizsgálta a 2010-es dokumentumokat, és komoly szabálytalanságokat és rendellenességeket észlelt, amelyek az akkori menedzsment felelősségét is felvetik. A HírTV Zrt. ügynökségként a Mahir Citypostert bízta meg a Fidesz közterületi kampányának lebonyolításával, de úgy tűnik, hogy a 2010-es kampányban semmilyen közterületi költést nem számlázott tovább a Fidesznek. Az ügy már a jogászaink előtt van, akik előkészítik a büntetőfeljelentést” – mondta el Puskár Anett a Mahir részéről a 24.hu-nak. A Fidesz a 2010-es választási kampány...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan már majd a derék Polt teszi a dolgát! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Szerintem elévült...A hombárfejű Tállai biztos rámozdul az ügyre..,,Polt pajtás...
bakegya
CSAKKK minél alaposabban lajos-minden szónak hírértéke van!!!
Fradigege
5 év az elévülés, nem? Kíváncsi leszek.
volvós
Lajos !!! Rajtad Európa szeme !!
Üsd-vágd a bunkót, ami belefér !!!
mackoka46
Majd pol pot leállítja a nyomozást. Oszt jó napot ! Látott itt valaki fideszes bűnözőt megbukni ?
Manhattan
"Íme Simicska válasza: "Büntetőfeljelentés megtételét tervezi a HírTv Zrt. a társaság korábbi menedzsmentjének a 2010-es választási kampányban való közreműködése miatt. Az ok: az eddig belső vizsgálatban nem találták nyomát annak, hogy kiszámlázták volna a Fidesznek a hirdetésszervezésen keresztül megrendelt köztéri reklámok költségeit."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.