A bíróságok is haladnak a korral, így gőzerővel zajlik a bírósági ügyfélcentrumok fazonírozása. Ehhez 8 millió forintért vett bugyutaságokkal teli arculati kézikönyvet az Országos Bírósági Hivatal, amiből kiderül például, hogy egy hétre öt darab fehérnemű kell egy dolgozónak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
oh csak ennek a bugyuta ócska fityesz pártkatonának erre is figyelmeztetésre van szüksége! =))
Eladott Ország
Francnak kell úgy tenni, mintha a kuplerájban szentéletű apácák jótékonykodnának? Nem, nem ártatlan szüzek stoppolják a hajléktalanok lyukas zokniját egy ilyen intézményben, hanem
kőkemény pénzért bárkivel kamatyoló prostik árulják a szerelmet. Nem is ez a baj, de ne tegyünk már úgy, mintha nem ez lenne a valóság. Hiába volt törekvés elfoglalni a jogszolgáltatást, amikor a bírók kötelező nyugdíjazásáról döntött a kormány, az elüldözött, nyugdíjba kényszerített bírók helyére nem lehet kinevezni sem egy kosárra való Kósa Lajost, sem Németh Szilárdot, de még egy rakás Lázár Jánossal sem lehetséges feltölteni sem az ügyvédi, sem a bírói kart. Az ügyvédek, bírók, ügyészek (a legfőbbet kivéve) elsöprő többsége saját lelkiismerete szerint és legjobb tudása szerint végzi a dolgát továbbra is. Így fordulhat az elő, hogy minden lejáratni szándékozott újságírónak, megtámadott civil szervezetnek van ügyvédje és így fordulhat elő az is, hogy sorra születnek akár a kormányt, a kormány egyes tagjait elmarasztaló ítéletek a sajtóperek kapcsán például. Nyilván nagy horderejű, például korrupciós vádak el sem jutnak a bíróságig. Mégpedig azért nem jutnak bíróság elé, mert a fekáliaszűrő helyből megfogja a nagyobb darabokat. Egyetlen ilyen ügy sem juthat át a rácson, mert a végén esetleg nem felmentő ítélet születne, ami egy korrupciós hálóra épülő rendszer esetében életveszélyes. Ahogy Poltné asszony sem feltétlenül dolgozna most ötmilliós fizetésért Matolcsy keze alatt, a Polt sarj sem kapott volna állást ugyanott, Handó Tünde sem ülne most a posztján, Matolcsy szeretője, az ő testvére és édesanyja sem kapott volna zsíros állásokat az MNB-nél, ha nem a korrupció hímes mezején andalognának kurvasok pénzért.
Ez rohadtul nem azt jelenti, hogy önmaguktól ne lennének esetleg eléggé tehetségesek, de most és itt nem a tehetségük dominált, hanem a kapcsolataik. Pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.