A HírTV beszámolója szerint a szombat délutáni szegedi “értelmiségi találkozón” Botka megint Gyurcsány Ferenccel foglalkozott: ócsárolta annak korábbi kormányzását, és azt állította, hogy a Gyurcsány által képviselt szociáldemokrácia megbukott. Botka szerint Gyurcsány “elvette a tradicionális baloldali értékeket és elveket”. (Akkor nem tudjuk, vajon hogyan viszonyul Orbán uralmához. Ja, bocsánat, tudjuk: pacsizva, mosolyogva). Hátborzongató, mennyire a Fidesz forgatókönyve valósul meg: Az állandó gyurcsányozással Botka teljesen elvadítja magától a DK 400 ezer szavazóját, akik nélkül a leghalványabb esély sincs a kormányváltásra. Az MSZP önmagában lótúrót nem ér, épp most esett vissza 13-ról 10 százalékra. Orbán tényleg csak egy zacskó szotyit kér.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Boka a csúti korcs embere,ezt a vak is látja!!!Mondjuk nem sajnálom az MSZP-t...sikerült leküzdeniük magukat a béka segge alá!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Béla333: Ha ez a cél,,akkor igazad van.Mert ugye nem az Orbán-konda leváltása a lényeg.,Botkának.
Béla333
@Clavigo: 18.10
Egyedül Hadházy jelentette be, hogy ha nem sikerül 2018-ban leváltani a Fideszt, akkor hazamegy, vissza a szakmájába! A többi alakulatnak az is elég, ha bekerülnek.
Nézd meg ezt a Karácsony Gergelyt.
Néhány napja még az új ellenzéki pólus szükségességéről szövegelt, az MSZP és a DK nélkül, most meg beállt Botka és az MSZP mögé!
Most innen vár néhány befutó helyet!
Eléggé elkeserítő, de Karácsonyék már akkor ilyenek voltak, amikor szétszakították az anyapártjukat, az LMP-t, Bajnai szirén hangjainak engedve!
Ilyenek ezek!
wagabund
hát nem tudom...Botka elég bátor ember...vagy azért, mert a függöny mögött a fidesz kottájából játszik, vagy azért, mert a szőnyeg alá söpri a helyi (büntető)ügyeket..(például piac)..

az emeszpé törököt fogott személyében...ez még nem lenne (nagy)baj, de nincs másik, alkalmas személy...
nem tűnik fel az emeszpének, hogy a süllyesztő lenyíló lapján állnak? elég meghúzni a kart, aztán irány a pince...volt-nincs.
nevemnick
Sem Botka, sem Gyurcsány nem nyerő embör.
Tehát, ha nem lép színre az ellenzék oldalán valaki más (hogy is lépne, mert nincs ilyen) akkor marad a narancsos horda. Ez pedig az ország és polgárainak villámgyors elszegényedését jelzi, és akkor már nincs visszaút, (felcsút le is út...)
bencemacska
A cikkben Botkának tulajdonított mondatok szó szerint Pogátsa Zoltán tanításai. Még a saját stílusára sem fordította át!
Bővebben állítólag a Népszavában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.