Furcsa távolságtartással figyelték a közgyűlés szerdai ülésén Budapest fideszes vezetői, hogy az általuk vezetett önkormányzat két évig ingyen hagyta hirdetni Orbán Viktor barátjának cégét Budapesten. Ellenzéki felvetésre most kivizsgálják az ügyet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Na, vajon miért hagyták? Gondolkodjunk. Baromi bonyolult.
Sámannus
Nem ingyen volt, mert lehet hogy a város fizetett a takarításért.
CsipkeRózsa
Tarlós arra hivatkozott a Simicska féle szerződés megszüntetésére, hogy előnytelen árakat állapítottak meg a főváros rovására, persze egy kis demszkyzés is belefért. Most az ingyen üzlet előnyösebbnek tűnik?
namihami
Az első húsz ember, aki kitalálja a vizsgálat eredményét, tárgyjutalomban részesül. Szépen megmunkált lóalkatrész a nehezen elért ajándék.
kisrigó
Majd jól kipenderítik azt, aki "elrejtette" a szerződést! Olyan nincs elvtársak, hogy mi "ingyen" adunk bárkinek valamit! Legfeljebb átengedjük, kezelésbe adjuk ingyér! Mit lehet itt nem érteni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.