A fideszes kampányirodából ruhabolt, majd üresen is az ország legnagyobb élő Fidesz-reklámjává vált Kossuth 15. valamiért eladóvá vált. Pedig az Orbánért rajongó tulajdonosnak egy hónapja még nagy tervei voltak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Eladott Ország: Hi be csuf! (A bringa) ...Lehet, hogy roszul nyalta a segget, vagy eppen nem a megfelelot?
Emlexem az egy honappal ezelotti riportra, amikor azt meselte, hogy az uzlet csak berlemeny...
Mitol tudja akkolr most sajatjakent arulni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@karma1: Zachár Attila, Rónaszékiné Keresztes Mónika, Tőkés László a fotón. Hiába volt a seggnyalás. Tusnádfürdőnkep.index.hu/1/0/1799/17994/179945/17994503_b309c4c9546acf6ea5396a51fd27e444_wm.jpg
karma1
@Eladott Ország: Hi be csuf! (A bringa) ...Lehet, hogy roszul nyalta a segget, vagy eppen nem a megfelelot?
Emlexem az egy honappal ezelotti riportra, amikor azt meselte, hogy az uzlet csak berlemeny...
Mitol tudja akkolr most sajatjakent arulni?
eszegfu
@karma1: Lehet, hogy a bérleti jogot árulja, mert ugye az sem lehet kevés.
karma1
@eszegfu: A berleti jogot nem arulhatja ennyiert, plane nem nyiltan. Ugyanis ma mar senki nem fizet ki egy rakas penzt azert, hogy aztan ne kaphassa meg az iparengedelyt az illeto uzletre.
Van ugy, hogy valaki berel egy helyiseget, 80 nm, belvaros, jo hely, megkapta ruhasboltnak, mert az nem zavarja a lakokat (foleg nem az ejszakait), es nappal nem okoz kozlekedesi zavart sem, peldaul. Valaki viszont akar ebbol a helybol csinalni egy kis pizzeriat, akkor arra annyi ANTSZ meg mindenfele engedely kell, amire oriasi penzeket kell elozetesen rakolteni, mielott egy forintot is nyerhettel volna az uzleten. (A konyharesz kialakitasa, taroloreszek, keszito konyha szeparalasa, szemelyzeti es vendeg WC, - ez utobbi rokkantakra is kialakitva, raktarhelyisegek, es persze egy latvanyos, vonzo interior design az, ami meghatarozza az uzletet. )
Kepzeld el, hogy valaki egysze kifizeti a negyszazvalahanyezer zsebes penzt - ezt le sem tudja konyvelni, mert zsebes - es egyszer fizet a lakokozossegnek is egy hivatalos igenybeveteli dijat. Plusz engedelyek, illetekek, ervenyes epitesi tervek - amiket az onkori vagy elfogad, vagy nem - es persze a kivitelezes, berendezes...
Viszont felejtsd el az egeszet, ait irtam, ha fideszesrol van szo, mert az ingyen is megkaphatja a masik fideszbuzitol a helyiseget.
eszegfu
@karma1: Azért ez a történet sokesélyes... nem tudjuk mennyiért vette akár a tulajdon, akár a bérleti jogot, sőt annyiért árulja ez utóbbit is, amennyiért akarja...ha van rá kereslet, miért is ne? Az sem megvetendő, hogy ez a tipikus esete a "fekete" jövedelmek fehéritésének.
namihami
Miért kellene bármilyen profillal megnyitni?
A kiutalt lóvé zsebben, a többi ""néma csend, s amerre ment, a néma tartomány"".
De hiszen ez volt a cél. Az pedig megvan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.