oha nem fogok hozzájárulni, hogy Magyarországot "bevándorlóországgá" változtassák - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken. Tudomásul kell venni a kvótaperben született európai bírósági ítéletet, de ez a döntés nem ok arra, hogy Magyarország megváltoztassa migránsokat elutasító bevándorláspolitikáját – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. Hozzátette: szó szerint veszi át ezt a kifejezést Robert Fico szlovák miniszterelnöktől, akivel “betű szerint is” egyetért. Hangsúlyozta: Magyarország harcol az ellen a brüsszeli politika ellen, amely a nemzetállamok akarata ellenére akar embereket oda betelepíteni. Abszurdnak és elfogadhatatlannak nevezte, hogy brüsszeli bürokraták határozzanak arról, hogy “ennek a három Juszufnak (…) Budapesten kellene élnie”. Kijelentette: kizárólag a magyarok dönthetnek arról, kikkel élnek együtt. A kvótadöntést felidézve Orbán Viktor kifejtette: a...

Forrás: csak7.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán Brüsszelben kétszer írta alá a kvóta egyezményt. Ebből adódik a kérdés: Mennyit ér orbán viktor aláírása? Mennyi a migránsok száma, akik letelepedési engedélyt vásároltak az orbán kormánytól? Mennyit ér orbán viktor fenti nyilatkozata, szava és igazságtartalma?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Szopsz, csicska? Mert buta vagy, csicska! Ma sincs nyitva a gyógyszertár, pondró? Kitakarítottad és fertőtlenítetted már a büdös fészkedet a menekültek számára? Te a kutyaólban alszol, csicska!
peterkelemen
Orbán ezerrel kapaszkodik a migránokba. Nélkülük labdába sem rúgna ma már. Leszerepelt egyszer és mindenkorra. A pöcegödörbe fogják végezni annak is a legalján.
peterkelemen
Orbánék osztogatják az állampolgárságot fűnek-fának. Egyre több migráns van elszórva az országban.
lusta
A gond az, hogy már 20 ezer bevándorlónak adtak lehetőséget. Igaz, jó pénzért. lefordítom az egybites 300 forintos budiforradalmároknak, hogy ők is megértsék. Csak az jöhet kis hazánkba, aki sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk embercsempészeinek fizet egy rahedli pénzt, amit majd mi közösen 5 év múlva a bevándoroltnak visszafizetünk. A sima, mezei embercsempészek beérik jóval, nagyságrendekkel kevesebbel is és senkinek nem kell visszafizetni nem 5, hanem egy év múlva sem a lovettát.
peterkelemen
Csak egy szimpla példa: menjen végig bárki Budapesten például a körutakon, belvárosban és máris láthatja, hogy már régóta bevándorló országgá lett Magyarország is. Nem beszélve arról, hogy ezen az alapon még például a kunok sem lehetnének magyarok hisz ők anno csak vállalták, hogy magyarokká válnak és még sorolhatnánk a példákat. Mennyire buta embernek kell lennie annak, aki ezeket nem látja és elhiszi Orbán hazugságait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.