Készen állunk az együttműködésre, és jól fog járni, sőt már most jól jár a Kárpát-medencében az a nép, amelyik együttműködik a magyarokkal - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) hétfői tanévnyitóján mondott beszédében.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
tudjuk Viktor, te és a barátaid mindig jól jártok! =))
namihami
Hát ebben nem sok újdonság van. És még jobban, ha a ""jóljárásból"" visszautal neki is. Azzal biztosíthatja a folyamatos jóljárását.
Írja már meg valaki, hogy mikor volt bátorsága utoljára ITTHON is egy nyilvános beszédet mondani, amin emberek (nem vatta) is résztvehettek. Lassan már csak az erdélyi potyásai közé mer elmenni, mert azok a markuk mellett a pofájukat is tartják.
namihami
@a helység kalapácsa: Évek tapasztalata szerint--az nála ugyanaz.
Ludmilla
kifosztja az országot teljesen,és odaadja nektek,gazemberek... a történelem nem szokott igazságtalan lenni,vissza fogjátok kapni..
mackoka46
Örüljünk, hogy emberi méltóságunkat és a jogainkat elvesztve sárfészkünkben nyomoroghatunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.