Értelmes, fajsúlyos érvelés helyett közbekiabálások halmazát produkálta csütörtök este az ATV-ben Németh Szilárd és Molnár Zsolt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Egy biztos. Teljesen mindegy milyen téma merül fel, a válasz Soros.
Ha valaki ezt értelmes vitának nevezi, akkor javaslom annak az embernek először a tükörbe nézni, aztán elgondolkodni, mikor volt utoljára orvosnál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezzel az erővel, egy idomított papagájjal is lehetett volna beszélgetnie Molnár Zsoltnak!
lusta
Egy biztos. Teljesen mindegy milyen téma merül fel, a válasz Soros.
Ha valaki ezt értelmes vitának nevezi, akkor javaslom annak az embernek először a tükörbe nézni, aztán elgondolkodni, mikor volt utoljára orvosnál.
mackoka46
Hát ez a rezsi mocsok nem szalonképes.
relatív
Ha elég értelmesen néztük ezt a vitát (?), ami inkább ordibálás volt egy nem a témát érintő válaszokból - ha válaszként értelmezzük a regnáló erőteljes törekvésének minden kérdésre való kántálását !

Jól megmutatta a műsor (!) a kormányzat hiábavaló tehetetlenségét, mely csak a gyűlöletkeltés erőlködése közben értelmezhető.

A két - és a műsorvezető - részvételénél nagyon egyértelműen kirajzolódott ( amennyiben az ordításokból egyáltalán... ) a kormányzat mindenen átgázoló hazugságáradatának egyetlen törekvése, mégpedig az, hogy az igazsághoz nincs semmi affinitásuk !
Nessy
Azt hiszem, az egész fidesz bagázs minden este azért imádkozik, hogy Sorost ne érje baleset, betegség, mert akkor kereshetnek új mumust!
Ezért pénzelik az egyházakat is? Hátha ők hatásosabbak az imában?
cikicakk55
Nem láttam a műsort,de hallottam pár megnyílvánulását Zsírdisznó Szilárdnak,így aztán nem is bánom,hogy lemaradtam róla. Egy Orbán - Vona vitát viszont semmi szín alatt nem hagynék ki. Azt már nem is mondom,hogy Gyurcsány - Orbán vitát is megnéznék,de ez egyszer már dugába dőlt. Azért ez bosszantó,hogy a Miniszterelnök minden vitát elutasít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.