Szijjártó Péter történelmi győzelemnek nevezte a vasárnapi ferencvárosi eredményt, mondván, nem fordult még elő, hogy egy olyan körzetben, ahol eddig a baloldal volt hatalmon, a Fidesz győzzön, ráadásul ilyen nagy arányban.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
Miért ítéli el mindenki a nemszavazókat? Lehet hogy érthetőbb magatartás mint a szavazás.
latorkuvasz
@nanena: ha nem szavazol, akkor azoknak is segítesz, akiktől irtózol esetleg...

jó megoldás, meg nyilván nincs, kiválaszthatjuk azt akit a legjobbnak, vagy legkevésbé rossznak tartunk
nanena
Utólag eddig mindig kiderült, hogy rosszul szavaztam. Tudom, előtte kellett volna meggondolnom. De szavazzak olyanra akiben nem bízok vagy ne szavazzak? Döntésem, hogy csak akkor fogok elmenni szavazni ha nem vmi ellen hanem vki mellett fogom letenni a voksom. Vagyis lehet hogy még sokszor otthonmaradok.
zsolti
a távolmaradás is egy vélemény. konkrétan valami olyasmi, hogy "menjetek a fenébe, annyit nem értek, hogy elmásszak az urnáig".

azt kellene, hogy a "nemszavazókat" egy-egy NEM (negatív) szavazatnak venni, és ezeket arányosan elosztani az indulók között. a végeredményen nem változtatna, viszont az érdektelenséget reálisabban tükröznék a számok, pl.
- Fidesz: -573
- MSZP: -816, stb...
eberti
Eddig a legtöbb nyertesben bíztak. Legalábbis többen mint a vesztesekben...
nanena
'Ahol az intézmények, jog, igazságszolgáltatás, stb., a demokratikus berendezkedés legfőbb alapjai ennyire diszfunkcionálisan működnek, ott a választójog, a szabad vélemény nyílvánítás, a sajtószabadság csak az alapvetően nem demokratikusan gondolkodó politikai erők, a hatalom résztvevőinek létét igazolja.' - kavafisz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.