A Fidesz 2018-as hatalmon maradását szolgálják azok az “ellenzéki pártok”, akik azzal hülyítenek minket, hogy ők majd külön fogják legyőzni Orbán rendszerét – véli a neves szociológus, akit 2012-ben politikai okokból bocsátottak el állásából. Krémer Ferenc írását változtatás nélkül közöljük.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tehat megsem azok a hulyek, akik azt allitjak, hogy aki ragaszkodik az onallo indulashoz, megmeretteteshez (LMP, Momentum) az a NER es a fidesz szekeret tolja!

Aki hajlando a jozan esszel es a matematikaval szembemenni, az enyhenszolva is arulo...De mindenkeppen fidesz-hivo... (A be'renc szo ide sokkal jobban illene, de az annyira elcsepelt a komenistak altal...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333: Amit irtál, az éppen azt igazolja ,amit mondtam.Az lmp és Szél támogatja a kettős állampolgárok szavazati jogát,és a levélben történő szavazást,ami ellen én "hőbörgök"!Ami a másik kérdésedet illeti: pont annyira jutott a dk a kikért iratokkal mint amennyire Hadházy a korrupció infójával,/tisztelet Neki érte/ tájékoztatja a tisztelt nagyérdeműt, meg a megléévő iratanyag alapja lehet egy majdani megalapozott vádemelésnek.Miért is kell ezeket az iratokat perelni?,hiszen közérdekű adatigénylés keretében is ki kellene adni azokat. Hadházynak vannak bizonyitékai a feltártakról? Lesz mire alapozni a vádakat? Most feljelenteni? Mond tényleg mi értelme van szerinted?,amikor polt petya/orbán uralja az ügyészséget.
bencemacska
@karma1: tegnap, 10:56

Egy kis toldalék a Momentumhoz: pl. miből van lakása, tartaléka egy mai fiatalembernek.
(Van olyan diplomás, aki örül, ha albérletet tud bérelni a fizetéséből.)
De, ha a papa az OBA igazgatója 2010 óta! (Előtte helyettes igazgató volt, nem őt váltották le 2010-ben, hanem a főnökét!)
karma1
@bencemacska: Egymasra talal a sok kis ertelmisegi palanta a momentumban... Lesz egy elit gittegylet...Oszt annyi...:o(((
Csizmás Kond
@karma1: Kislány, te ha elcseszted hogy szavazhass miért vagy irigy másra ???
Amúgy az aki mást a kötelessége megszegésére biztat milyen jelzővel lehet illetni...kérlek válaszolj mert ezután úgy szeretnélek téged hívni.
Béla333
Az LMP évek óta azért küzd, hogy a külföldön dolgozó magyar állampolgárokat legalább ugyanazok a jogok illessék meg a választások során, mint a kettős magyar állampolgárokat.
Az ne lehessen, hogy egy Angliában, egy munkahelyen dolgozó erdélyi magyar levélben is szavazhasson 2018-ban, de a szobatársa, aki "csak" egy kint dolgozó magyar állampolgár meg csak akkor élhessen a szavazási jogával, ha elmegy Londonba és a nagykövetségben leadja a szavazatát.
Ezt szeretné ezérdt küzd az LMP már évek óta.
Nagyon sajnálom, hogy ezt nem értik egyesek, vagy szándékosan tettetik hülyének magukat, vagy gonoszságból szándékosan félremagyarázzák ezt!
karma1
Se Bernike, se mas NE kuzdjon a kulfoldiek szavazati jogaiert, mert az az egymillio ember, aki orban miatt - vagy akar mas miatt - jelenleg Nyugaton dolgozik, az mar NEM fog hazamenni Magyarorszagra, a sotet oruletbe, a marakodo minipartok koze, mert ok mielobb be akarnak illeszkedni oda, ahol dolgoznak IS es elnek IS!!!
Ne Londonbol, ne Berlinbol, vagy ne Uj-Zelandrol szavazzanak azok, akik NEM elnek folyamatosan orbanek basztatasa alatt.
Gyerunk ki mar a bolcsobol, ne legyetek gyerekek, es ne probaljatok magatokat abba ringatni, hogy ezek az emberek vissza akarnanak menni Magyarorszagra, es nyugaton CSAK dolgoznak, - mert ugye az EU-n belul szabad a munkaero-aramlas -, MERT EZ NEM IGAZ!!! Oda szulnek a magyar nok, BRIT, NEMET, FRANCIA ALLAMPOLGAROKAT, akik majd ott nonek fol, ott jarnak iskolaba,...
Bernike ne akarja atvezeteni a vak nenit az utcan, ha az nem akar atmenni a tuloldalra, mert semmi dolga ott...
Ne akarjatok szavaztatni azokat, akiknek semmi fizikai dolga Magyarorszaggal, akik nem oda fizetik az adojukat, TB jarulekukat, nyugdijtakarekjukat!
Ne akarjon mindenki 15 millio magyar miniszterelnoke lenni, mert ez antall jozsef baromsaga volt - a tobbi mas agymenesevel egyutt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.