A fideszes politikus első frakcióinfóján kérdéseink többségére válaszolt, de még átgondolja, helyesen tette-e. Tíz éven át mondott csődöt a gyermekvédelmi jelzőrendszer, készülnek-e ennek felülvizsgálatára – kérdezte a Magyar Nemzet a frakcióvezetőt. A legutóbbi, nagy nyilvánosságot kapott eset: egy boldvai apa ennyi időn át büntetlenül és észrevétlenül erőszakolhatta saját lányát, aki két gyermeket is szült tőle. A frakcióvezető erre azt válaszolta: ha a gyermekvédelmi rendszerrel kapcsolatosan bárkinek szakmai javaslatai vannak, akkor azt küldjék el nekik.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Komolytalan a kötvények ügye?! Mennyit vágtatok belőle zsebre?! Szemét férgek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Aranyom, nem mondod, hogy a magyarok EZT az ifju pocsot azert valasztottak meg, hogy csak ok kerdezhessenek?
Hat a nep, az Isten adta nep? Az hol a gyaszba van? Miert nem egy vasvillaval felszerelkezve kerdezgeti ezt a kis hulyet ilyen komoly dolgokrol? Asszem, mindjart megoldodna a nyelve, azonnal tudna magatol is, hogy hol lakik a Joisten!...:o))))
bakegya
@Sámannus: nagyobb,20cm-el!-és minden célja a hittérítés lesz,nem Isten,hanem az orsos vicctor nevében.Mantrajancsi ez is,na ebben megegyeznek a kóser lalával.
a helység kalapácsa
Szerinted, hülye gyerek!
Csak ezért az egy dolog miatt mentek a börtönbe tényleges életfogytig!!!
Innentől kezdve a milliónyi bűnötök, amit elkövettetek, TI HAZAÁRULÓK, MAGYAR EMBEREK GYILKOSAI, már nem is számít.
Ugye, szerinted is, te mindig mindenen csodálkozó gulyás gergely, ugye szerinted is mindegy, hogy egyszeres, vagy százszoros tényleges életfogytiglanra lesztek elítélve?

Rátok nem vonatkozik a mondás: "Aki egy embert öl meg, az gyilkos, aki milliókat, az király, aki mindenkit, az isten."
MENTEK A LEVESBE HULLADÉKOK !!!
a helység kalapácsa
Ja, közben rájöttem, hogy egyesek azt hiszik, hogy...
Ne írj az e-mail címemre, mert nincs.
Ne keress ott, ahol szerinted vagyok, mert nem vagyok ott.
Egy szellem vagyok, ennek a világnak a szellemével szemben...

www.youtube.com/watch?v=FP_d5xSVD90

Ezt csak azért küldtem, hogy ne gondolt azt, hogy értesz.
Aminek meg kell történnie, az meg fog történni, bármit is gondolsz, vagy teszel.
Van a világ szelleme, és vannak, akik harcolnak a világ szelleme ellen durván (Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.).
A sok ellenségnek tűnők valójában EGY ellenség.
Míg a széles úton rengeteg rossz halad, de végül ugyanoda jutnak - hiába függetlenek egymástól látszólag, ugyanazt a rosszat akarják, és emiatt végül ugyanoda jutnak.
A keskeny kapu viszont olyan szűk, hogy csak egy JÓ VALAMI fér át rajta, a keskeny út viszont olyan keskeny, hogy csak egy JÓ VALAMI fér el rajta.

Nem baj, ha hülyének tartasz.
Kicsit sem érdekel.
Tudom, amit tudok, teszem, amit tennem kell.

"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." /George Orwell/
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.