A magyarok harmada csodát vár vagy imádkozik, a fideszesek nagy része terveket sző az álmok megvalósítására, és 40 év fölött sokan feladják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Amelyik grafikonon az oktatast a 14. helyre teszik, ott megette a fene az egeszet,... Ez olyan "momentumos" terv... Vagyis se fule se farja, de nagyon jo a futyisznek...:o((
karma1
Igen, a magyarok egyharmada var a csodara, a sult galambra, es altalaban azok szoktak engem a legjobban szarozni, mert en tettem a sajat sorsomert.
Pedig szinte senki, SENKI nam akar tavozni a hazajabol, ha ott minden rendben van!
Aki erre a sulyos lepesre kenyszerul, annak mindnek egy szomoru regeny az otthoni elete, es ha nem akar vegleg elveszni, akkor szanja ra magat a tavozasra.
Pedig tudomasul kellene venni, hogy mindenki a sajat sorsanak a kovacsa, sajat maganak kell megteremtenie a "paradicsomot" maganak meg a csaladjanak, mert senki mas nem fogja megtenni helyette.
Ha ezt nem is, de a poklot mar sokkal szivesebben epitgetik azok, akik nem akarnak elmenni otthon szavazni, akik mindenbe beletorodnek otthon, es annyira sem biznak magukban, hogy igenis, ok is kellenek a valtozashoz!
Amig az egyenek nem akarnak meg szavazni sem elmenni, addig nem is lesz valtozas, mert mindenki , aki otthon marad a szavazasnal - orbant segiti...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.