Sajnálja a bírói egyesület, hogy a hatalom képviselői beszólogatnak az igazságszolgáltatásnak, sőt megsértik az alaptörvényt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
törvények + alkotmány, hisz ezek fityesznyikek, akikre más törvények vonatkoznak! =))
Hellcat
Ugyan már ők írták az alaptákolmányt, magasról köpnek rá...
Eladott Ország
Ami szép, az szép, nem igaz? Mármint az, hogy a bukott elszámoltatási kormánybiztos, akinek
egész ügyvédi és fideszes pályafutása önmagában is egy szürreális botránysorozat, még mindig az igazságügyi bizottság alelnöke lehet. És tudomásul kell venni, hogy ez a nyers, primitív, őstulok viselkedés normális, elfogadott és ez a Fidesz létezésének kvintesszenciája.
A legyökerezünk mindenkit, aki nem mi vagyunk mentalitáson innen és az érvek nélküli
fröcsögésen túl azért mennyire szép, hogy a letűntnek hitt, de még mindig velünk élő, sőt egyre
inkább virágba boruló szocializmus néhai katonai ügyésze, legalább egy politikai alapon elkent
magánokirat-hamisítási ügy vádlottja (aki színlelt szerződések sorát ellenjegyezte, és embereket vert át) lekommunistázza a komplett magyar bírói kart. Lássuk be, erre a bősz kommunistázás honi csúcstartója, az önmagából egyre gyakrabban kivetkőző Kövér László is megnyalja az összes bajszát, és elgondolkodik azon, hogy mit csinál rosszul. Arról, hogy mivé züllött és hogyan üresedik ki napról napra a magyar törvényhozás a maga összes műfajában – a plenáris ülésektől kezdve a napirend előtti felszólalásokon át az azonnali kérdésekig és interpellációkig – teljesen fölösleges hosszasan értekezni. Miután a fideszes többségű parlament vádemelés hiányában is kvázi megelőlegezett bírósági ítéleteket hoz, miután a legfőbb ügyész csatlósa véleménycikkekben kéri ki magának a Kúria ítéletét és azt, hogy lehet fideszesnek nevezni azt, ami fideszes (a Polt Péter elsikálóművész hivatalát tudniillik), Budai Gyula böffentése se nem a véletlen műve, se nem kivételes erkölcsi mélyrepülés. Ha Ibolya Tibor fővárosi főügyész komcsizhat egy véleménycikkben, akkor a naftalinból újabban egyre gyakrabban előkapott Budai Kartell Gyulának is lehet ilyeneket röfögni.
Manhattan
Amióta belepiszkítottak, átírták saját kényük-kedvük szerint, az már nem Alkotmány hanem tákolmány!
Eladott Ország
A jogállam totális foglyul ejtése még nem befejezett. A bíróságokat még mindig nem sikerült
teljes körűen átfideszesíteni, de semmi gond, ehhez kell az újabb kétharmados felhatalmazás. A Budai Gyulák és a Lázár Jánosok bíróságokat szapuló, kommunistázó, bírósági ítéleteket
kommentáló, bírákat személyükben is, név szerint megtámadó, személyeskedő nyilatkozatainak ez a lényege. A magyar bírói kar silány, nem szolgálja megfelelően a nemzeti érdeket. Úgyhogy. Ha valakinek még mindig kétsége van afelől, hogy mire megy ki a játék, akkor erre: ugyan teljes züllött, gyáva erkölcsiségükkel keresztbe feküdtek a valódi rendszerváltásnak, ugyan semmit nem sikerült megvalósítani a 2010-es választási ígéretek legfajsúlyosabbjának számító nagyfene elszámoltatásból, még mindig ők óbégatnak, és komcsiznak a leghangosabban, hogy mindenki komcsi, aki nem a Fidesz szája íze szerint él, mozog, bíráskodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.