Megduplázza a nyugdíjasoknak küldött Erzsébet-utalványokat Hódmezővásárhely vezetése. A városban 20 ezer forintot kapnak ily módon a nyugdíjasok.

Csütörtökön jelentette be Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, hogy megkezdi a kormány a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványok kézbesítését a nyugdíjasoknak.

Pénteken már össze is ült a rendkívüli közgyűlés Hódmezővásárhelyen, ahol arról határoztak, hogy tízezer forint értékben Erzsébet-utalványokat ajándékoz a város a hetven év felettieknek. Korábban ötezer forintot kaptak a helyi idősek, ezt az összeget duplázták most meg. A javaslatot a kormánypárti alpolgármester tette, a testület pedig ellenszavazat nélkül fogadott el – írja a vasarhely.24.com.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Én azért sajnálom a nyugdíjasokat. Szegények azt hiszik most eljött kánaán , kitart ez az érzés egy darabig aztán jön az ébredés. Már akinek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
De nagyon kellenek azok a kurva szavazatok !!!
Mézike
Én azért sajnálom a nyugdíjasokat. Szegények azt hiszik most eljött kánaán , kitart ez az érzés egy darabig aztán jön az ébredés. Már akinek...
cikicakk55
Na most mikor ezt elolvastam,először megörültem,mert mi is nyugdíjasok vagyunk a párommal.Gondoltam,lesz a fenyőág alá egy pár darab szaloncukor is +-ban. Mivel 2 felnőtt,két fiú+ 1 feleség és 2 unoka,= szem szaloncukrot legalább tudunk venni.Kiderült,ahogy olvastam,hogy a 70 éven felüliek kapják,akik eddig is kaptak év végén 5000 ft-ot. Erről nem is tudtam.Na de talán a párom még megéri,mert csak 4 év múlva már Ő is jogosult lesz. A szavazatokért kár nekik gebeszkedni,mert akik nem akarjuk őket, nem tudnak megvenni.
kukac50
Nálunk olyan Fasz a Fideszes polgármester,hogy még egy kis fajegyet sem tud elintézni a nyugdíjasoknak akik 80 ezer forint alatt kapnak,na meg a rokkantaknak se.
Eladott Ország
Lúzer Jankó biztos besegített, már kikacsingat a minisztériumból.
Eriksson
Szerintem helyes, hogy a 70 év felettiek kapják a pluszpénzt, mert ők azok akik a leginkább rászorulók.
CsipkeRózsa
A cím elírása szerint, a 10 forintból csak 7 forint lesz.
Rockxy
Bizony mondom néktek, aki sokallja, adja vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.