A Városliget fejlesztésével összefüggő energetikai és hidrogeológiai kérdéseknek szentelték a napokban megtartott VIII. Liget Park Fórumot. Persányi Miklós, az egyeztetések sorozatát tavaly életre hívó miniszteri biztos az érzelmek és szándékok vitája helyett a szakmaiságon alapuló eszmecsere fontosságát hangsúlyozta. Az előadásokból kiderült, hogy miként biztosítható ésszerűen a városligeti intézmények energiaigénye, illetve, hogy a felszín alatt áramló talajvíz szintjének a mélygarázsok miatti emelkedése nem jelentős, és csak azok közvetlen környezetében jelentkezik.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Mást akkor szakmaiság ? a 6 milliárdért épitett villamos remiszt ki tervezte ? ki volt a kivitelező és a müszaki ellenőr, A kidobott pénz után ugye evidens: mindegyikük Bérével felel az elfuserált tervezés ért. Ja jut eszembe Gönyü kikötő ki és min hisztiztek az uszály hosszán meg a rakodó rámpa helytelen avagy valótlan adatokért, 3 évre böjtre kényszeritve a barátot, nem pályázhat -ott- na eme kompánia is erre számithat -e remélem, DA, da
persze kisebb kerekekkel alacsonyabb lesz tán és befér,
van még igen ilyen ostoba ötletem bőven Szakmaiság mekk elek is megoldotta volna, nem hivták,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.