Az eredetileg Felsőzsolcára tervezett naperőművet, ami uniós forrásból épült volna, egy kormánydöntéssel áthelyezték. Ez még csak elmenne, hisz biztosan meg van az oka. Ám az új helyszín nem más, mint a jó öreg Paks, az ő atomerőműveivel. Kormányzati “csakazértis”?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Fúúúú...wazzeg egy idita frakció uralkodik 9 és fél millió magyaron, a saját kénye-kedvére!
nemkati
Idén nyáron indult az ELMÜ napelem akciója az enHome kivitelezésében. Valószínűleg van más magyar cég még, akik napelem telepítéssel foglalkoznak. Akkor miért az MVM Hungarowind Szélerőmű Üzemeltető Kft. nyerte el ezt a tendert? Mellesleg ők már nyertek Pécsen 5 milliárdért napelemes rendszer fejlesztést, de ha a szélerőmű üzemeltetés mellett napelemmel is foglalkoznak, akkor megtévesztő a nevük.

Én egyébként nem találok semmi kivetnivalót abban, hogy Pakson napelemeket telepítenek. Inkább azt gyanítom, hogy a kormány sejthet valamit. Pl hogy az atomerőmű nem fog megépülni. Vagy megépül egyszer, de nagyon sokára. Vagy megépül sokára, de nem térül meg. Akárhogy is lesz, az atomerőmű még sehol, de már nagyon sok kormányközeli jól megszedte magát abból, hogy talán egyszer lesz. Még sehol semmi, de már millók (ha nem milliárdok) mentek el Paks 2-re. 24.hu/belfold/2017/08/28/negyed-ev-alatt-brutalisan-nott-a-paksi-bovitest-iranyito-vezetok-bere/#

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.