A Friss24 viszont most azt írja, a portál újságírójának már a megjelenés előtt tudomása volt a teljes történetről, ugyanis Baukó Éva egyik legközelebbi barátja, Nagy Alekosz minden birtokában lévő információt megosztott már a bejelentés előtti szombat éjszakán a riporterrel. Alekosz azt is közölte, hogy Baukó Évával előre rögzítették a Tények extra adását, melyben a még meg sem jelent kiborulását részletezi a zaklatás kapcsán. Úgy tudják, előre megkomponált sorrendet állítottak fel Baukó Éva számára.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: 42
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nesze neked valo vilag, valosagshow, niemand kis percemberkek, akik talan meg a nevuket sem tudjak leirni, megtehetik ezt egy koncepcios vaddal.
Havast egyaltalan nem csipem, de hogy bauko eva egy olcso, gerinctelen prosti - raadasul egy elozo nyilatkozataban eppen o adott alibit Havasnak, illetve mondta rola, hogy jomodoru ferfi,...Hat ugy latszik van az a penz, amiert meg evike haja is korpasodik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nesze neked valo vilag, valosagshow, niemand kis percemberkek, akik talan meg a nevuket sem tudjak leirni, megtehetik ezt egy koncepcios vaddal.
Havast egyaltalan nem csipem, de hogy bauko eva egy olcso, gerinctelen prosti - raadasul egy elozo nyilatkozataban eppen o adott alibit Havasnak, illetve mondta rola, hogy jomodoru ferfi,...Hat ugy latszik van az a penz, amiert meg evike haja is korpasodik...
csipetke
Lehet,hogy az a cél,hogy Havast lehúzzák némi pénzzel?Mert se Baukó,se Alekosz nem arról híresek,hogy esetleg reggelenként felkelnek,és dolgozni indulnak.Nem gondolom,hogy valamihez értenek is.Baukó rettenetesen szeretne a médiában dolgozni,de nyilván vagy tehetsége nincs,vagy az utóbbi években annyira lejáratta magát,hogy azért nem kell sehol.
anka
- mi faxt csinált Havas, hogy csipi a qrmány szemét a tevékenysége!
- nem vagyok egy Havas imádó, de inkább hiszek neki mint az alkesz Évának!
karma1
@csipetke: Nagy valoszinuseggel igy van - szerintem MINDEN ilyen esetet a penz motival, es nem az a "megrazkodtatas" amit - allitolag - Henrik bagyadt pocsenek a latvanya okozott neki...
karma1
@anka: Tanar is a lelkem, ujsagirast meg valami mast is tanit, es allitolag a CEU-n is... Nem kellenek oda az ilyen nagypofajuak, mert a vegen meg a diakok hallgatni is fognak rajuk. (Nem bannam, mert barmennyire is nem csipem ot, a tudasaval semmi hiba, viszont Havas tudasa nem kompakt orban illiberalis "eszmeivel" )
Nessy
Ennyi hitelességgel még kormány szóvivő is lehet VV Évikéből!
anka
@karma1: - a vajnahörcsög' filmes karriert ígérhetett az évának...:D - ez ám a valóságshow!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21369589_1542837999069669_6827145824977633064_n.jpg?oh=1e969f0a0b588fb9f19fd4f206307ee4&oe=5A91AE46
- ebből meg az asszony csinál hülyét...:D
adrenalink
Ezt az állítólagos zaklatást Bunkó Éva évekkel ezelőtt, nem éppen józan állapotjában, valamelyik kis tv csatornán már elmesélte. Most csak újramelegítették a töltöttkáposztát...
Nessy
@adrenalink: Az alkoholizmusra mindig van mentsége a delikvensnek!
42
Én még eddig sosem csalódtam Alekoszban. A legutolsó hír olvastán, amikor lövöldözés volt a buliján, már a szemem sem rebbent.
De be kell valljam, most nagyot "csalódtam" benne (azért az idézőjel, mert pozitív értelemben gondoltam). A mai magyar viszonyok közt, ezt megtenni, ráadásul csak úgy lazán félvárról, vezetés közben...
Két opció van: Vagy nagyon bátor, vagy nagyon hülye.

Akárhogy is, ezek után sok nagyszájú melldöngető elbújhat mögötte, akik tudnak dolgokat, de hallgatnak, mert fosnak.
Csizmás Kond
Én nem csípem Havast, de hogy minden kurva büntetetlenül bárkit megvádolhat és hetekig arról szól a média ez már a legalja.
anka
@Csizmás Kond: - ez azért van, mert addig nem beszélnek a lopásról meg a többi balhékról amit a fizessmaffia csinál!
Csizmás Kond
@anka: ...akkor ez nem neked kedvez ? :)))
dr. prédikátor
Bunkó éva !!! inkább álj ki a sarokra , kurválkodni , ahhoz értesz igazán!!!
adrenalink
@Nessy: Állítólag a részeg ember őszinte. Szóval elgondolkodtató. Még igaz is lehet ez a történet, főleg úgy, hogy évekkel ezelőtt már elmesélte, most a Tények csak a megfelelő időpontban leporolta...
peterkelemen
Mondtam én, hogy a RETKES FIDESS ÁLTAL LEFIZETETT BÜDÖS KURVÁT MEGKENTÉK!
Nessy
@adrenalink: Nem vitatom egyik hölgy igazát sem, az egymást követő ( de csak ismert emberek által elkövetett!) zaklatási témában sem. Ami zavar, hogy akkor és ott nem lépett ki a történetből. Akkor mindent "elviselt" a karrier, az állás érdekében, majd sok év után eszébe jut, hogy mi is történt, vagy nem történt, csak szó volt róla.
csipetke
@karma1: Azt a bágyadt "cuccot"elő se vette,mint Marton László,csak "felkínálta"használatra. :)
Eriksson
@Nessy: Annak idején, amikor az eset megtörtént, Baukó igenis széltében-hosszában mesélte megaláztatását, csak nem törődött vele senki, mert akkor még nem volt közismert és nem volt támogatója.
Feltételezem, mára akadt "befolyásos" segítője, így most jött el az idő, hogy törlesszen.
Eladott Ország
Ez a megélhetési k*rva, a nárcisztikus Havasról próbálja a lét lehúzni.
wagabund
az az alekosz vajon mennyit kapott? biztos eleget...

Így most baukó-havas együtt szopnak?
Edmond Dantes
Hát ehhez képest a partra szállás,az Overlord hadművelet csak kofaricsaj volt,mondaná Bendegúz.Baukó Éva és Alekosz egyeztettek,aztán jött a D day!!! Havasnak annyi,kapitulálni fog.
peterkelemen
Nem megtervezHETték hanem megtervezték. Csak a buta emberek nem látnak át rögtön a szitán. Már az elején megmondtam a fidess lepénzelte azt a büdös kurvát. Ennyi a sztori. Választások előtt igyekeznek elvonni az emberek figyelmét a lényegről arról, hogy pusztul az ország, milliók elmenekülnek azok akik meg maradnak Orbán szemétdombján kapirgálhatnak, de nem sokáig mert le lesznek taszítva a mélynyomorba utána meg meghalnak. Ezért kell nekik menni és eltaposni, mint egy férget. Orbánék valójában félnek.
Aki Én
Látom sokan félreértik. Ez a történet nem a Baukó Éváról szól.
Ez a gátlástalanságról és társadalmunk állapotáról szól.
Zeta
Terry Black sem maradhat ki, már azért sem , mert néljüle hiteltelen az egész előadás.
Nessy
Panem et circenses! A kenyér egyre drágább, marad a cirkusz így választások előtt! Szereplő mindig akad a rövid "hírnévért", meg esetleg némi egyéb juttatásért.
Eladott Ország
Baukót csak az nem dugta meg aki nem akarta, vagy pénzért, vagy azért mert részeg vagy narkós volt, illetve a kettő együtt.
42
"Ezek után történt, hogy Józsefre szemet vetett gazdájának felesége, és ezt mondta: Hálj velem!
Ő azonban ezt nem akarta, és azt felelte gazdája feleségének: Nézd, az én gazdámnak semmi gondja sincs mellettem háza dolgaira, és rám bízta mindenét. Senki sem nagyobb nálam ebben a házban. Semmit sem tiltott el tőlem, csak téged, mert te a felesége vagy. Hogyan követhetném el ezt a nagy gonoszságot, vétkezve az Isten ellen?!
Bár az asszony nap mint nap ezt mondogatta Józsefnek, ő mégsem engedett neki, és nem feküdt mellé, hogy vele legyen.
Egy napon, mint mindig, bement József a házba a munkáját végezni. A háznép közül senki sem volt a házban. Ekkor megragadta őt az asszony a ruhájánál fogva, és azt mondta: Hálj velem!
Ő azonban otthagyta ruháját az asszony kezében, futásnak eredt, és kiszaladt.
Amikor az asszony látta, hogy kezében hagyta a ruháját, és kifutott, összecsődítette háza népét, és ezt mondta nekik: Nézzétek, egy héber embert hozott hozzánk, és az csúffá tesz bennünket. Bejött hozzám, hogy velem háljon, de én hangosan kiáltozni kezdtem. Amikor meghallotta, hogy jó hangosan kiáltozni kezdek, nálam hagyta a ruháját, futásnak eredt, és kiszaladt.
Az asszony magánál tartotta József ruháját, míg az ura haza nem jött. Akkor neki is ugyanazt mondta: Bejött hozzám a héber szolga, akit idehoztál, hogy csúffá tegyen engem. De amikor hangosan kiáltozni kezdtem, nálam hagyta a ruháját, és kifutott.
Amikor a gazdája meghallotta feleségének a szavait, amelyeket neki mondott: Ilyen dolgokat tett velem a szolgád! - akkor haragra gerjedt.
Fogta Józsefet a gazdája, és abba a börtönbe vetette, ahol a király foglyait tartották fogva. Így került József a börtönbe." (1Móz 39, 7-20)

Mi a tanulság?
Hogy egy felkínálkozó, de visszautasított nő bosszúállóvá válhat, és hamisan rágalmazhat másokat.
Minden éremnek két oldala van...
lampa laz
Igencsak megkérdőjelezendő ennek a kétes hírü bajbukónak az igazmondása, aki pont az ilyen ocsmány sztorikból él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.