Levél Magyarország miniszterelnökéhez a Soros-terv ügyében. Miniszterelnök Úr! Az ún. nemzeti konzultációs kérdőívben Önök bizonyos kijelentéseket és szándékokat tulajdonítottak Soros Györgynek, aki megelégelve az ellene folytatott gyűlöletkampányt, pontról pontra tényszerűen cáfolta az Önök állításait, amire Önök úgy reagáltak, hogy „Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen”, „Soros György a nemzeti konzultá­ciót támadva vádaskodik, fenyeget, rágalmakat fogalmaz meg”, „A kormány pontosan tudja, mit akar Soros György”, stb. Ez így nem fair, miniszterelnök úr! A több évszázados európai hagyomány szerint egy kijelentés akkor igaz, ha összhangban van a tényekkel, és akkor hamis, ha ellentmond nekik. Ha tehát Önök nem tartják helytállónak Soros György cáfolatát, akkor a neki ellentmondó tényekre kellene hivatkozniuk. Kivéve persze, ha valóság helyett egy alternatív valóságra kívánják átszoktatni az embereket, amely tények helyett álhírekből épül fel,...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Amikor egy nyájon kívüli értelmes ember hazugságon fogja a Genyót és a bandát!
Jó írás! Naggggyon jó írás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Aki Én: @quadrocopter: Hogy a picsába van, hogy mindig ti ketten vagytok a legértetlenebbek ? Milyen tényeket vártok ???..Soros milyen tényeket rakott elé ???
Az nem tény hogy kupec létére miniszterelnököknek ad utasítást ami megjelent a lapokban is ???
Az nem tény hogy kupecérdekből mert mimásból stratégiát dolgoz ki egy unió részére és valamivel odahat hogy az általa felhozottakat követi a zunió ???
...
csipetke
Különös tekintettel a 4.pontra,a beengedett menekültekre.Rogántóni egy városnyi embert engedett be,ki tudja hány bűnöző,vagy épp terrorista van köztük,viszont fizettek mint a katonatiszt,nem keveset.Vagyis a fidesz segget csinált a szájából.Egész egyszerűen undorító,hogy ezek mennyit hazudnak.A többi pontról már nem is beszélve,amit nemigen tudnak megcáfolni,de Orbán mégis egy listával rohangál,és az echo tv-ben lobogtatja az állítólagos Soros-tervet.Jó ezeknek,ha hülyét csinálhatnak magukból?
quadrocopter
@Csizmás Kond: 1. "Mi ketten" nem toleráljuk a a baromságaidat, a bedobott alaptalan marhaságaidat.
2. Sorosnak milyen tényeket kellene letenni,e amikor őt támadják hazugságokkal?
3. Mikor, hol, melyik miniszterelnöknek adott utasítást Soros és milyen formában?
4. Hol van a Soros "stratégia" hol található, mi erre a bizonyíték?
5. Mi a bizonyíték, hogy Soros instrukcióit követi az unió és nem a saját elképzeléseit?
6. Sorosnak 2015-ben is voltak elgondolásai a menekült helyzettel kapcsolatban, de azóta se követte az unió azokat, sőt, Soros azóta felül bírálta a 2015-ös elgondolásait - miről beszélsz mégis?
Ténytelen, alaptalan hordabaromsággal jössz, de ha kérdést kapsz, akkor lefagysz!
Csizmás Kond
@quadrocopter: persze hogy nem toleráljátok hanem nyomjátok ezerrel...
Aki Én
@Csizmás Kond: Vicces, mikor éppen te beszélsz értetlenségről.

Azzal, hogy agyatlanul tolod a propagandát, nem látsz az orrodnál tovább, nem lehet mit kezdeni.
Ez kb olyan, mint mikor a buta gyerek vitatkozik a társaival, hogy 3+3 az öt. Nem érti, de szajkózza, és bizonyítékot kér a 6-ra.
A buta és vak hittel nem lehet értelmesen vitázni.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...na és kinek toltam a propagandáját csöppenet...most bizonyíthatsz tényekkel ahogy te szereted...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.