Bár a Magyar Nemzeti Banknak az államháztartás pénzügyi vagyonáról szóló jelentése a mai napig feltünteti az államosított magán-nyugdíjpénztári befizetésekből következő 2826,1 milliárd forintos kötelezettséget, a magánnyugdíjvagyon nem jár vissza Hornung Ágnes pénzügyekért felelős államtitkár Korózs Lajos MSZP-s képviselő kérdésére adott válasza alapján – írja a 24.hu. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak nem gondolta valaki komolyan, hogy akik ellopták azok vissza fogják adni??? Még a végén a hozamát is akarnánk! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@verőce21: bizzuk inkább mészáros lórincre, ő aztán tud vele bánni,ugye igy gondoltad kishenceg.
cikicakk55
@Hellcat: Tudod az is nagy gond,hogy fogalmatok sincs,mennyit kellene félre tennetek,mert nem lehet méh csak megjósolni sem,mennyit fog érni 25-30 év múlva a forint( már ha lesz forint még akkor) Mikor én elkezdtem dolgozni,havi 1800 ft körül volt a keresetem.Mikor az utolsó fizetésemet kaptam 2005-ben,akkor ha jól emlékszem 35.000 ft körül kerestem. Sokkal jobban kijöttem,kijöttünk a fizetésünkből,mikor még 1800ft volt,mint mikor 35.000 ft-ot vittem haza. .Ráadásul ugye ezekhez az összegekhez képest vontak bizonyos százalékot a nyugdíjra. Mondjuk mi akkor nem a saját nyugdíjunkra fizettük be,hanem az akkori nyugdíjasokat tartottuk el abból amit befizettünk.Az biztos,hogy soha nem kerestünk annyit,hogy most az akkor félretett pénzből akár egy hónapig is meg tudnánk élni. lehetetlenség egy átlagembernek,az átlagfizetés mellett Magyarországon annyit félre tenni,hogy a nyugdíjas évire elég legyen.Ahhoz politikusnak kell lenni,vagy gázszerelőnek.A másik megoldás az,hogy itt hagyni a bánatba az egész országot,de két gyerek mellett ez már kivitelezhetetlen.
Hellcat
@cikicakk55: Tökéletesen egyet kell értsek. Én sem sima pénzfélretevésben gondolkodom. Ez a tetevs kormány azzal kezdte az uralkodását, hogy bedöntötte a forintot...
verőce21
@kereső: (14:07) Hát, hencegés nélkül állítom, hogy beletrafáltál a megoldásba!
Adjátok oda Lőrincnek, hadd fiaztassa a pénzeteket. Arannyá válik, amihez hozzányúl. :)
nezelodo
@verőce21: Milyen igazad van, hogy a Lőrinc barátnál lenne a legjobb helye, ha nem vertek volna már régen a valagára a MANYUP pénznek a fiúk. A Lenci meg ahogy maga mondta, okosabb mint Zuckerberg . Látom is a szemében azt a mély értelmet!
A Simlicsaka, az előző üdvöskéje a P. Pártnak, fasorban sincs hozzá képest! Milyen teljesítmény az útépítés? A Lenci az igen, az már vasutat is meg gátat is tud építeni! Az a sok tátott szájú eddig úgy tudta, hogy vasúti töltés és kolontári nagy teherbírású, fölösleges gát csak bazaltból építhető! Nem, nem jó arra a dolomit is, ha egyszer az Orbán papának kiénekelték a szájából a bazaltbányákat a privatizációkor!
Aztán a búcsú ajándéka is milyen snassz volt a G Lajosnak! Egy nyamvadt kis felújított alkotóház a Balaton lepukkant öblében a vár alatt! Na a Nemzethy Vejkó az tudja a tutit, a közelben nem adta alább egy kikötőnél, majd onnan fut ki a Nemzethy Armada, hogy legyőzze a rothadó nyugatot! Előtte meg egy uszályon tolnak egy szélmalmot, ha mégsem találnák az ellenséget, kéznél legyen!
1magyar
Nem hát, csak állandóan biztosítani kell a normális nyugdíjakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.