Az üzenetet Washington egy magyar interjúban, Thomas O. Melia korábbi helyettes államtitkáron keresztül küldte: (Orbán a fehér házi meghívót) "épp úgy nem kapja meg most, mint tavaly vagy a korábbi években. " ... Melia a magyar közéletben főként arról, hogy ismert, hogy Deutsch Tamás nem ismerte ("ki a fasz a Thomas Melia"), vagy legalábbis lebecsülte a szerepét. Ehhez képest most már független elemzőként, egy think tank alkalmazottjaként is State Department álláspontját tolmácsolja, mégis szelídebben hangzik az ő szájából, mintha egy regnáló külügyi tisztviselő közölné.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: pásztor maldonado
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@Shikari: így van, mert jövőre többszörös maratont fog futni - kelet felé.
Nessy
Neki tökéletesen megfelel Putyin évenkénti egy - két "futó látogatása", ami elég nagy felhajtással és költséggel jár. Az "ajándékot" mi fizetjük több évtizeden keresztül.
Orbánt fogadja az azeri, a török, meg egyéb diktátor barátja.
Clavigo
@Shikari: Vazzzze...Veled vitázni,,,,,annyira lehetséges,,mint sajtreszelővel rejszolni.
Pálinkás Pál
@Shikari: Majd a duced bukás után szibériába..ha putyin cár engedi neki...ha nem ..szomorú élete lesz tezsvirei között a sitten..
nemkati
"Hogy elfogadta-e, azt a Freedom House januári jelentéséből fogjuk megtudni."

Ez van, nekünk, a szavazóknak, a nemzetnek, a népnek közünk nincs hozzá, hogy erre mit lép 0rbán, mi csak szavazzunk rájuk, adózzunk az ő zsebükbe és kussoljunk. A többit, ha kíváncsiak vagyunk, megtudhatjuk a Freedom House-tól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.