Elvileg január elsejétől indul az eseménysorozat, amellyel egyebek mellett a nemzet tudatát akarják erősíteni. Egyházakat is bevonnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- én már abban sem vagyok biztos, hogy a korona valódi! - ezek már mindent ellopnak...:(
RonaGyuri
pontosítsunk ezen a címen eltapsolnak, sőt nagy részét simán ellopják! =))
kereső
Tessék mondani december 27-én mennyibe fog kerülni?
Eladott Ország
Az a helyzet állt elő, kedves sorstársaim a napi elmegyógyintézeti fennforgásban, hogy mozognak a nyulak a bokorban. És ez nem minden: szövögetik ők a hálójukat is serényen. Ezt onnan lehet tudni – meg azt is, hogy a nyulaknak van hálójuk -, hogy a kedves nemzetvezető mondta az ő aranyszájával. Lényegében azért kelt fel ma reggel korábban, hogy lerántsa a
leplet a póknyulakról. Mert ha nem jut minden egyes napra egy ordas képzavar, egy retardáltaknak is befogadható, bárgyú, ámde jól hangzó semmitmondás, netán egy raklapnyi lábszagú féligazság, akkor nem ér semmit sem a magyar virtus, sem a magyar gógyi.
Ez nem valamiféle honi állatállomány, hanem a homo brüsszelicusok családjába tartozó kártékony faj. Onnan lehet felismerni, hogy utálja Orbán Viktort, el akarja venni a szuverenitását és meg akarja mondani neki, hogy kit engedjen be Mária országába, és kit ne. A népnemzeti hangulatkeltés és kretén agymosás meg majd szépen elvégzi a több évtizedre szóló munkáját ezzel a hülyének nézett országgal, amelyik a szellemi-lelki-morális leépülés jegyében számolgatja a bokorban hálót szövő nyulakat, közben erősítjük a nemzet tudatát és számolatlanul lopjuk a közpénzt.
anka
- én már abban sem vagyok biztos, hogy a korona valódi! - ezek már mindent ellopnak...:(
Eladott Ország
@anka: www.ujszeged.hu/index.php?page=cikkek&cikk=6
Az aranytartalékot még Surányi György jegybankelnöksége alatt kótyavetyélték el arra hivatkozva, hogy a dollárnak jobb a hozama. Aztán a dollárnak lement a hozama, 62 tonna arany elpárolgott és most nagyon jól jönne, de nincs. Szakértők szerint az eladás csak rövidtávon hozhatott pozitív eredményt, középtávon és hosszú távon azonban - az arany drágulása miatt - több százmillió dolláros veszteséget okozott. Ahogy a szarházi kormány nem engedett a konzultációs levelek közelébe/megszámlálásába, ki tudja, hogy maradt e még egyáltalán aranytartalék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.