Úgy tudjuk, többen felháborodtak az inkább segélycsomagra hasonlító „jutalmon”. Különös módon fejezte ki az Echo TV vezetése a munkatársaknak a köszönetét az év vége alkalmából – tudta meg a Magyar Nemzet. A televízió egyik munkatársától származó információ szerint minden dolgozó egy olyan jutalomcsomagot kapott, amelynek tartalma egy-egy kilogramm liszt és zsír, valamint egy szál parasztkolbász volt.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
"...felemás gumicsizmában a gáton"! A jövő nemzedékeknek "megöregítve" ...! ;-)
CsipkeRózsa
A zsír helyett jobb lett volna az étolaj, de Mészáros disznói csak zsírosak, az adva van.
Aki Én
Mi ebben a felháborító? Tudják, hogy nélkülözés van, ezért nehezen hozzáférhető, kurrens cikkekkel adakoztak. Még egy kiló cukrot mellé dobhattak volna.
Szavidő volt még...?
Szép gesztus.
Eladott Ország
@szép új világ: tegnap 17:36; Az rendben van, csak a Jóisten mentsen meg bennünket az ilyen munkáltatóktól, mert akkor nem Európához, hanem Albániához, vagy Bangladeshez fogunk felzárkózni. Az országos átlagbér tavaly bruttó 263 ezer forint volt. Ennyi azonban nem keresnek a Mészáros-birodalom egyik központi cégénél, a polgármester és felesége által fele-fele részben tulajdonolt Mészáros és Mészáros Kft.-nél a fizikai alkalmazottak, ők ugyanis – a papírok szerint – 252 ezer forinttal kénytelenek voltak beérni.
quadrocopter
Hazudnak, szerintem ez éppen fordítva volt, a csicska tv. melósai dobtak össze egy kis lisztre és zsírra valót Analfának, a lisztből csiríz, hogy ott ragadjanak, a zsírból kenőanyag a közléhez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.