A fidesz soha nem kapott felhatalmazást arra még a sajátjaitól sem, hogy eltöröljék az Alkotmányt és helyette egy fabatkát sem érő kényük-kedvükre módosítgatott alaptörvényt hozzanak létre. Ezt bezzeg nem akarta Orbán népszavazással megerősíteni. Kirekesztette a magyar népet, de a migráns hazugságait igen, ami egyébként totális csődöt mondott, mert érvénytelen volt a népszavazás. Ráadásul Orbán anno fülkeforradalomnak minősítette fölényes győzelmüket, ami szintén egy óriási hazugság. Orbán Viktor és kormánya szerint a 2010. áprilisi országgyűlési választásokon új társadalmi szerződés köttetett, amellyel a magyarok egy új rendszer megalapításáról döntöttek szintén a nép nélkül. Ennek a rendszernek az elnevezése a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Az ellenzéki parlamenti pártok a kormányhatározatot egységesen elutasították nyilatkozataikban, mert véleményük szerint a magyar történelem diktatórikus korszakait idézi a rendelkezés. Orbán és bűnbandája nem csak napi szinten milliárdokat...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csutigeci meg a bandája lógni fogtok FIÚK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Grafix69: "Sztálin idejében is a gulágon azt emlegették a rabok, hogy ha a sanyarú sorsukról tudna Sztálin elvtárs akkor biztosan nem hagyná ezt ..."

Ez találat, megy az agymosás ezerrel, nagyon hatékony.

Az őrjöngő Alzheimeres nyuggerek az életüket adnák a kedves vezetőért mert lecsökkentette a rezsit és a csirkecsőr áfáját is levitte. Mindig csak rájuk gondol, a szerető(je) óvó szárnyait kiterjesztve és Erzsébet utalványt is adott. Senki más nem adott ilyet. Fürdőjegyeket is ad, senki más nem törődött még ennyire a szerencsétlen sorsú idősekkel. Így működünk.
nevemnick
Ideje lenne ha nem egymás bajszát rángatnánk, hanem ezeknek a kormány izéknek és a tehetetlen ellenzék seggét rúgnánk szét.
Ma este egy ormánsági Dráva melletti faluban jártam az ismerőseimnél. Meglátogattuk a ,,klubot", ahol a falú magát inkább magyarnak valló horvát közössége kevert nyelven beszélte meg a ország történéseit. Az egész estéből csak azt tudtam leszűrni, hogy földművelő, egyszerű ember létükre a vitakultúrájuk és igazságérzetük mindenen felül áll, és ezért azt sem csodálom, hogy a horvátok az elnyomó szerbeket visszakergették a régi határaikon túlra. Tanulhatnánk tőlük.
Peller Anikó
@nevemnick: Egyet értek, nem lehet úgy szétrúgni a seggüket, hogy ne rángasd a bajszukat.

Valamelyiknek nem szabad szétrúgni a seggét hanem legfeljebb seggberúgni és ez jó esetben az ellenzék. Rosszabbik esetben a mi seggünk lesz szétrúgva.

Tehát az ellenzék seggét nem rúghatod szét mert nem marad senki aki szembeszálljon a cignyvel és kitartott bandájával. Hatalmas erőfölényt halmoztak fel, ezt láthatod a lézerjani vigyorán.

Össze kell fogni mindenkinek, teljesen mindegy, hogy mennyire hülyék.

Mert ezek meg gazemberek.
nevemnick
@Peller Anikó: egyrészt igazad van, de az ellenzék sem kerülheti el a ,,szétrúgást", mivel amit tettek és tesznek, az egyenlő a nullával. Vegyék észre magukat, hogy nekik a magyar (nem nemzethy) többségben lévő embereket kell/kellett volna körömszakadtáig maximálisan képviselniük ELLENZÉKBEN! De eddig nem ezt tették, csak próbálkoztak.
Gondolj vissza a narancsosbrigád 2002-es elvesztett választás utáni ténykedésükre...
magyarbakancs
A hatályos jogszabály szerint is bűn banda vezeti az országot.
hatalmával visszaél.
Peller Anikó
@nevemnick: Most nem a nyafogás ideje van, nem gondolok vissza semmire.

Csak egyetlen dologra gondolok. Vagy képesek ezek a szerencsétlen emberizingek összefogni vagy dögöljünk meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.