Miközben az ötletgazda Jobbikról még mindig a szélsőséges, a romaellenes, a radikális és az antiszemita jelző ugrik be a legtöbb válaszadónak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Az ne zavarja őket, hogy diplomások baszták tönkre ezidáig is az országot.
Eladott Ország
A mai parlamenti pártok mindegyike az alacsony részvételben érdekelt, hiszen hitelvesztésük miatt csak törzsszavazóikra számíthatnak. Ezért próbálják a választó és választhatóság demokratikus elvét megnyirbálni ott, ahonnan nem remélnek szavazatot, és bővíteni ott, ahol könnyen manipulálható réteget látnak. Vezessük be, ki kell menni az agorára és véleményt kell nyilvánítani. Ez így lenne helyes. Ezeket a pártokat meg küldjük oda ahonnan jöttek. Ilyen egyszerű lehetne,de kivettem a kezem a biliből.
Sámannus
Ez így megtévesztő, mert az alkalmatlanságot nem az iskolázatlanok igazolják, hanem az iskolázottak. Azok között is vannak lököttebbek, akire egy kutyát sem bíznák.
Azt hiszem a fejekben előbb a döntéshozóknál kéne rendet tenni. Az iskolázatlanok legfeljebb kevesebb tudás alapján döntenek. A hazugság persze nem a valódi jó akaratból ered, hanem nagyobb tömeg megnyeréséhez több lóvácskát kell a pórnépnek kiszórni megvesztegetés gyanánt.
Hát éppen csak azoknak a megnyerése nem lenne fontos akiket kiakarnak fosztani.
Ejnye efftárskák nem szép dolog a hazudozás, tudjátok nem szívesen szégyenlem mások helyett magam.
Sámannus
@Lepényleső: Legalább egy tankolással igazolják, hogy itt vásároltak. Persze ilyenkor derül ki, hogy fordítva van, ők csalnak el a legtöbb adót.
Yoda69
Nem fogjak, mert az ilyen halfarok fele alakok, mint a dubrincs tuti fideSS szavazok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.