A párt kommunikációs igazgatója szerint a miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Fogyogat a lóvé... kell az útiköltségre a hosszantartó szibériai táborozásra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Mi van csutigeci pár napja verted magad a földhöz hogy az ország nincs rászorulva senki pénzére akkor mikor hazudsz, ja tudom ha jár a lepcses,, mocskos pofád !!!
lampa laz
Erre az ellenállhatatlan kérésre a birkák örömmel potyogtatják csutirémnek a (dra)zsét...
namihami
Az a gondolat villant be, hogy a mostani Mészárosokból, Tiborczokból és társaiból hány ""simicska"" lesz ezután a pénz visszakövetelés után. Mert ugye senkinek nem kell magyarázni ennek a ""kérésnek"" a valódi kérés-szintjét?
A Simicska is azután lett feketeseggű, hogy keveset utalt vissza. Ezek a mostani simicskák vajon mernek-e ellene menni a Főnöknek? A pechjük az, hogy még a Simicskát is képes részlegesen bedönteni, pedig az egyedül nyelte a pénzt. Ezek többen vannak és így szépen ki tudja őket egymás ellen játszani. És (talán ezért), de egyik se mer majd kilépni, mert akkor a másikat állítja be annak a helyére.
Igai Machiavelli, tán még ő is tanulhatna is a Vezérünktől.
kisrigó
Azt hiszem, hogy a pénz mellett a mozgósítás, a harci kedv ébren tartása is a cél! Tessék mondani portósan kűldik vagy megint közpénzből leveleznek?!
Clavigo
Kéregess a határon túli,,, magyarul beszélő románjaidtól...
papa.49
@Clavigo: Pontosan ja azok ezt nem hallják meg igen szelektív a hallásuk, csak azt hallják meg mikor pénzt osztogat nekik !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.