A Ceglédi Panoráma beszámolója szerint arab turistáktól ijedtek meg a ceglédiek. Volt, aki be is telefonált a rendőrségre. 

„Felbolydult csütörtökön délután csendes kisvárosunk élete, ugyanis egy nagyobb létszámú színesbőrű egyénekből álló csapatot láttak több helyen a városban”

– kezdi cikkét a Ceglédi Panoráma. A portálnak egy olvasója azt írta:

„Jó estét! Ma moziból hazafelé egy négerekből és barna bőrű férfiakból álló csoporttal futottunk össze. Először a Rákóczi úton voltak, idegen nyelvet beszélve, persze az arab nyelv valamelyikét. Ezután a Kossuth Ferenc utcán sétálgattak, az úton is.

Félig eltakart arccal. Rémisztő volt! Kérem a migráns-veszély miatt és főleg a nőkre tekintettel hívják fel a CEGLÉDI emberek figyelmét, hogy ne járkáljanak egyedül az utcán, mert már itt sem biztonságos.”

Volt, aki be is telefonált a rendőrségre a nagy izgalomban, sőt, még le is videózták a csapatot. De aztán kiderült, hogy nem Soros György zsoldos seregei jöttek leigázni a keresztény Ceglédet, csak idegenvezető kíséretében utazott át a városon egy arab turistacsoport.

Címlapkép: Pixabay/OpenClipart-Vectors 

(cegledipanorama.hu)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
És még ezek után vezessék be az óvodákba és az iskolákba a terror riadót. Majd mindenhol terroristákat látnak, még a fa tetején is. Javaslom, hogy az étkezdei asztalokról cseréljék le a kockás abroszokat, ne hogy arab fejfedőnek higgyék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kripton
Araboknak néztek a Cegléden arabokat! Nahhhát!!!
terlasz
Magyar ember is szeret turistáskodni színesek lakta helyeken. Ennek a vége az lesz, hogy a magyar turista persona non grata lesz a világ nagyobbik felén egy förtelmesen mocsok,
uszító diktátor miatt.
peterkelemen
Ide vezet Orbán gyűlöletkeltő, xenofób, nácikat megszégyenítő propagandája. Ezután már jön az erőszak ahogy anno a náciknál.
emerencia
@Nessy: tegnap 15:33 A hetvenes évek elején véletlenül találkoztunk egy arab turistacsoporttal egy sétahajón. Az egyik tudott kicsit magyarul, a többiek nem. (Ő Magyarországon járt egyetemre.) Eszünk ágában sem volt félni tőlük. Számunkra ők ugyanolyan külföldi turisták voltak mint a szovjetek, amerikaiak, németek, stb... Spontán bulit rendeztek, jót táncoltunk az egzotikus zenéjükre. Egy újjal sem nyúltak hozzánk, nagyon kedvesek voltak. Mikor a szüleimnek és ismerőseimnek elmeséltem, senki nem tett semmiféle megjegyzést a bőrszínükre vagy a származásukra pedig a hírekben akkor sem csak pozitívumokat lehetett hallani az arab világból. Kádár Magyarországán még nem volt divatban a buta, oktalan előítélet. Minket még úgy neveltek, hogy nem árt az óvatosság az idegenekkel de nem kell róluk csípőből feltételezni, hogy azért mert más nyelven beszélnek vagy sötétebb a bőrük színe, valami rosszban sántikálnak.
Nessy
@emerencia: Amikor megnyílt a világ, és lehetett utazni, a nyugdíj mellett azért dolgoztunk, hogy kicsit világot lássunk. Jártunk arab országokba is.
Meglepett az idősek tisztelete. Hamarabb átadták a buszon a helyet, mint itthon. nekem tényleg csak pozitív emlékeim vannak,
Valamikor hajdanán, voltak arab medikusok a kórházban, és meglepő volt a nők iránti tiszteletük, A néger medikusokról ez már azért nem volt elmondható. :-))
kukac50
Ez a Fidesz hazug uszításának az eredménye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.