Átlagosan 70 százalékkal nőtt 2011 óta a nyugdíjra félretett pénzük azoknak, akik nem léptek ki a magánnyugdíjpénztárból. Megérte megbízni a magánnyugdíjpénztárakban – számolta ki az Azenpenzem.hu. Azoknak, akik 2010-2011-ben úgy döntöttek, hogy nem lépnek ki, hat év alatt átlagosan mintegy 70 százalékkal nőtt a nyugdíjpénzük. Ez azt jelenti, hogy akinek 2011 végén 4 millió forint volt a nyugdíjszámláján, mára 6 millió 800 ezer forint körüli összeggel rendelkezhet. Az infláció ez idő alatt mintegy 10,18 százalék volt. Sikeres év volt 2017 is: tavaly a többségnek 7-11 százalékkal nőtt a vagyona. Egyedül a klasszikus portfóliónál okozott nehézséget a szabad szemmel látható hozamok fenntartása, de többségében itt is hozták vagy közelítették a várható inflációt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Persze, hogy hazudtak. Orbán hazudok éjjel és nappal, de még álmában is sőt amikor kérdez akkor is. Fletó egy igazmondó ember hozzá képest.
peterkelemen
Össze kellene fogni most már szorosan annak a 3 millió magánnyugdíj pénzes téegnek és ha kell összekapcsolni a devizahitelesekkel. Ez már bőven elég lenne ahhoz, hogy ha kell a nép erejével elzavajuk a picsába Orbánt és bűnbandáját.
Eladott Ország
A magánpénztári vagyon elkobzásának 2011-ben a fő oka az volt, hogy a költségvetés lyukait akarták általa betömni. A büdzsének például jelentős hiánya keletkezett az előkészítés nélkül és hibás koncepció nyomán bevezetett egykulcsos jövedelemadóból. A magánpénztári vagyont az utolsó fillérig elköltötték, mégpedig úgy, hogy abból a nyugdíjakra fordítható összeg nem gyarapodott. Ez is azt bizonyította, hogy a nyugdíjak "megvédéséről" szóló üres frázis álságosnak bizonyult. Az egykori magánpénztári vagyonról így el lehet mondani, hogy elveszett a jövendő nyugdíjasok számára.
dr. prédikátor
@Sámannus: Na azt várhatod!!!Most szopogatja a rücsköst!!!
peterkelemen
Egészséges és bátor nép nem szarakodna ennyit, mint a magyarok hanem megszerveznék magukat helyileg, összekapcsolódnának, összefognának és egyszerre egyidőben elkezdenéka tiltakozásokat, tüntetéseket országszerte és nem egyszer hanem szakadatlanul.
Edmond Dantes
Remélem bemondta a közszolgálati média,hogy a három talpon maradt kassza tarolt.Be kellet,hogy mondják,mert függetlenek és tisztességesek és rendesek,meg a közösséget szolgálják meg...
tudode
A "hazugság" a NER kórus alaptétele Gorbán szolgálatában:
,
Abban sem "mond igazat", amelynek semmi jelentősége nincs. Például:
.
---- Orbán ismeri az Illatos út környékét, ott volt lakásügyi előadó
hvg.hu/itthon/20150429_Orban_ismeri_az_Illatos_ut_kornyeket_ott
.
jozsefattilalakotelep.hu/2016/02/12/orban-viktor-lakasugyi-eloado/
.
Oszt' mégsem, csak egyetemistaként "gyakornok", és ezen az úton kapott lakáskiutalást a FÚJ "átkosban" a Mester utcában, majd kézen, közön 63 millióért 1992-ben megvásárolta a Czinege u-i kulipintyót, ahol többek között meghúzza magát a 30 ezer Ft körüli KÉPVISELŐI TISZTELETDÍJÁBÓL finanszírozva???!
.
jozsefattilalakotelep.hu/wp-content/uploads/2016/02/orban_viktor.png
.
Vajon miért jártak utána, hogy TÉNYLEG-E???
Lepényleső
1992 óta bizonyosan,a székház ügy megmutatta gondosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.