A nyomozók egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen csaptak le a két drogdílerre.

2018. január 13-án 22 óra 25 perckor megjelentek egy VII. kerületi szórakozóhelyen, mert a rendőrök tudomására jutott, hogy a 19 éves budapesti M. Imre kábítószert árul a munkahelyén. A fiatal férfit a nyomozók a helyszínen elfogták és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeképpen azonosították a 35 éves B. Ferencet is, akitől a kábítószert vásárolta.

Dílereket fogtak el egy Király utcai szórakozóhelyen

A nyomozók B. Ferencet a VII. kerületi szórakozóhely előtt a Király utcában 23 óra 35 perckor elfogták és ruházatának átvizsgálása során négy alufólia pakettet összesen 5,9 gramm zöld színű kábítószergyanús növényi származékot találtak.

Dílereket fogtak el egy Király utcai szórakozóhelyen

A dílereknél tartott házkutatás során a rendőrök további 6,4 gramm zöld színű kábítószergyanús növényi származékot, 1,8 gramm kábítószergyanús fehér port, kábítószer mérésére szolgáló mérleget, őrlőket, valamint közel százötvenezer forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A két férfit a rendőrök előállították a IX. kerületi Rendőrkapitányságra éskábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. B. Ferencet a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. ​

(Police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.