Emlékeznek még, mekkora mellénye volt az akkor is regnáló kormánynak, hogy az imperialista, undorító kapitalista hordák lerabolják Magyarországot és azonnal. bármi áron vissza kell szerezni a vizközmű-szolgáltatás felett a nemzeti irányítást? Hát sikerült!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hozzáértek - azonnal rohad! Piti ugribugri amatőrök, ha belepofáznak valamibe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Legalább olcsón tudják újra privatizálni,,,,oszt unijjós pénzekből majd helyre hozzák.Felkészül..Méhszaros & Méhszaros... Oszt mindenki másnak meg " boldog karácsonyt ".
Eladott Ország
Mindeközben mennyivel károsította meg a magyar állam a hazai fogyasztókat? Ez már egy érdekesebb adat lenne. Ha a szolgáltató nem fog fejleszteni, karbantartani, akkor nem biztos, hogy sokáig tarthat a rezsihülyítés. Dél-pesti szennyvíztisztító, 400.000 ember ivóvize, 15 centis fekália a Kis-Dunán... Ja, és a rezsicsökkentés!
1magyar
Víz,gáz,villany - ezeknek állami kézben kellene mindig lennie!!!
Eladott Ország
De összességében elmondható, hogy a vidék már régen leszakadt és nem csak Budapesthez képest, hanem Európához képest is. A falvak elöregszenek, ki- és lepusztulnak, mert pénz, infrastruktúra, szándék és koncepció hiányában ez marad nekik.
Eladott Ország
@1magyar: Itt az eredmény, az újabb 3000 ezer milliárd hiány, a nyugdíjvagyon ellopása után, meg a többi.
peterkelemen
Nem csak azt baszták tönkre, de a hulladékgazdálkodást is. Egyre több helyen a szemétszállítással is gondok vannak. Ráadásul a rezsi se csökkent csak emelkedett. Csak tavaly minimum 6x kellett volna csökkenteniük ha a világpiaci árakat nézzük. Mondok még egy dolgot. Írtam panaszlevelet nekik és találjátok ki mennyi idő alatt kaptam választ??? 6 hónap. Félévig tartott mire válaszoltak egy olyat, hogy remélik azóta már megoldódott a probléma. Ez Orbán államosításának az eredménye: kontárok vezetik az országot és ez kihat mindenhova.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.