Emlékeznek még, mekkora mellénye volt az akkor is regnáló kormánynak, hogy az imperialista, undorító kapitalista hordák lerabolják Magyarországot és azonnal. bármi áron vissza kell szerezni a vizközmű-szolgáltatás felett a nemzeti irányítást? Hát sikerült!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hozzáértek - azonnal rohad! Piti ugribugri amatőrök, ha belepofáznak valamibe...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Hozzáértek - azonnal rohad! Piti ugribugri amatőrök, ha belepofáznak valamibe...
Clavigo
Legalább olcsón tudják újra privatizálni,,,,oszt unijjós pénzekből majd helyre hozzák.Felkészül..Méhszaros & Méhszaros... Oszt mindenki másnak meg " boldog karácsonyt ".
Eladott Ország
Mindeközben mennyivel károsította meg a magyar állam a hazai fogyasztókat? Ez már egy érdekesebb adat lenne. Ha a szolgáltató nem fog fejleszteni, karbantartani, akkor nem biztos, hogy sokáig tarthat a rezsihülyítés. Dél-pesti szennyvíztisztító, 400.000 ember ivóvize, 15 centis fekália a Kis-Dunán... Ja, és a rezsicsökkentés!
1magyar
Víz,gáz,villany - ezeknek állami kézben kellene mindig lennie!!!
Eladott Ország
De összességében elmondható, hogy a vidék már régen leszakadt és nem csak Budapesthez képest, hanem Európához képest is. A falvak elöregszenek, ki- és lepusztulnak, mert pénz, infrastruktúra, szándék és koncepció hiányában ez marad nekik.
Eladott Ország
@1magyar: Itt az eredmény, az újabb 3000 ezer milliárd hiány, a nyugdíjvagyon ellopása után, meg a többi.
peterkelemen
Nem csak azt baszták tönkre, de a hulladékgazdálkodást is. Egyre több helyen a szemétszállítással is gondok vannak. Ráadásul a rezsi se csökkent csak emelkedett. Csak tavaly minimum 6x kellett volna csökkenteniük ha a világpiaci árakat nézzük. Mondok még egy dolgot. Írtam panaszlevelet nekik és találjátok ki mennyi idő alatt kaptam választ??? 6 hónap. Félévig tartott mire válaszoltak egy olyat, hogy remélik azóta már megoldódott a probléma. Ez Orbán államosításának az eredménye: kontárok vezetik az országot és ez kihat mindenhova.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.