Lehetetlenre vállalkozunk: összeszedjük mindazokat a szervezeteket, államokat, akik hadat üzentek, vagy legalábbis megtámadták Magyarországot. Mármint a kormányzati agyrém szerint. "Magyarországot megtámadták", "nyílt támadás Magyarország ellen", "Magyarország szuverenitása veszélybe került" – ezek a kormány propagandájának állandó elemei. Tudjuk, olyannyira, hogy ha bárki az oktatásról, esetleg az egészségügyről vagy az oligarchák látványos zsírosodásáról kérdez bárki, az az ellenség ügynöke, hazaáruló. Megpróbáljuk csokorba szedni, ki mindenki támadja épp most Magyarországot:

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak halkan jegyzem meg - lévén még nem értem a ma reggeli lapszemlén végére, így nem lehetek benne biztos -, hogy egyelőre még a marslakóknak nem üzentünk hadat! =))
lampa laz
Hogy adott napon éppen ki a "soros", az attól függ, h hogy ébred az elmeroggyant.
lusta
@RonaGyuri: Úgy általában még nem, de a muszlim marslakóknak már igen. Egyelőre nem találom a forrást, de emlékezetem szerint Rezsi Sziszi mondta.
RonaGyuri
@lusta: ja ha ő mondta! akkor az úgy van! =))
simmering73
Pedig még az is megeshet, hogy arra ébredünk, orbán a soros.
kokopelli
@simmering73: rá lesz pörzsölve az oldalára: "SOROS"...jó kezdet! ;--))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.