Fekete-Győr András pártelnök Bécsben tartott megbeszélést és közös sajtótájékoztatót Matthias Strolz-cal, a NEOS pártelnökével az osztrák kormány magyar családokat sújtó megszorítási terveiről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Teljesen igaza van! Uniós polgárként jogaival élve dolgoznak ott honfitársaink. a feltehetően osztrák társaiknál alacsonyabb bérükből ugyan azokat az adókat, járadékokat fizetik be az osztrák költségvetésbe. Nem csak gyereket nevelő szülők dolgoznak ott, az ő járulékukból is fizetik az osztrák gyerekek családi pótlékát. Emellett teljes képmutatás a fuvarozók aránytalan adminisztrációra kényszerítése, bírságolása a szociális jogokra hivatkozva.
Eladott Ország
Az EU jogszabályok alapján jár a különbözet. Ez pontosan azt takarja ,hogy ha egy uniós ország állampolgára másik országban dolgozik ,mint ahol a családja él ,akkor ha abban az országban ahol dolgozik magasabb a családi pótlék ,utólag meg tudja igényelni a különbözetet. Ez abban az esetben is így van ,ha olyan uniós állampolgár dolgozik Magyarországon ,akinek a saját hazájában alacsonyabb a családi ellátás ,akkor ő is jogosult a különbözetre.
maszk
Az én üzenetem Orbán Buktornak az ausztriai látogatása előtt:

Hív és várva vár rád, Graaaaatz !!!
Soha, ne ad fel tesó (nem az enyém, hanem valamelyik köcsög démoné) - vagy de.

www.youtube.com/watch?v=LSvOTw8UH6s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.