Az idei Story Gála egyik legnagyobb meglepetése Andy Vajna volt, aki az asszisztensével, Ágival érkezett a bálba. Azóta sok minden kiderült ezzel kapcsolatban. Többek között az, hogy bár sokan csak bulváros túlzásnak tartották, hogy Andy Vajna és az asszisztense, Ági között több van munkakapcsolatnál, maga Vajna Tímea erősítette meg a történetet. „Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről” – írta Vajna Tímea azoknak, akik nyugtatni próbálták, hogy ez az egész story gálás történet csak médiaszenzáció.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Paripaarcu nagyasszony ne nagyon csodalkozzon, hogyha le lesz cserelve, elvegre o akart kirepulni eloszor a csaladi (tuz)feszekbol...Aki egy Magyarorszagon meggazdagitott, (orbanek altal ) pasihoz kototte az eletet, tudva, hogy az nem igen mehet Amerikaba az adocsalasai miatt, az nem tudom, megis mit vart, mikor bejelentette a horcsogarcu parokakeszitonek, hogy o viszont amerikai allampolgar akar lenni...
Uzenem verocenek, aki rettento nagyra tartja a nagyasszonyt, emlekeztesse timiket, hogy most kell leporolnia azt a miskolci diplomat, amit allitolag ott szerzett... Csak azt senki sem latta - fokepp nem a Miskolci Nehezipari Egyetem tanari kara es rektora, dekanja, de azert most azt le kellene porolni, es hasznalnia kell majd az allaskeresesnel...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Paripaarcu nagyasszony ne nagyon csodalkozzon, hogyha le lesz cserelve, elvegre o akart kirepulni eloszor a csaladi (tuz)feszekbol...Aki egy Magyarorszagon meggazdagitott, (orbanek altal ) pasihoz kototte az eletet, tudva, hogy az nem igen mehet Amerikaba az adocsalasai miatt, az nem tudom, megis mit vart, mikor bejelentette a horcsogarcu parokakeszitonek, hogy o viszont amerikai allampolgar akar lenni...
Uzenem verocenek, aki rettento nagyra tartja a nagyasszonyt, emlekeztesse timiket, hogy most kell leporolnia azt a miskolci diplomat, amit allitolag ott szerzett... Csak azt senki sem latta - fokepp nem a Miskolci Nehezipari Egyetem tanari kara es rektora, dekanja, de azert most azt le kellene porolni, es hasznalnia kell majd az allaskeresesnel...
dr. prédikátor
@karma1: A hörcsög fejű egy új" okosabb puncit" talált.
Hellcat
Hát az aranyásó kurvákkal ez szokott történni...gyereket nem szül aztán kiörgedik és lecserélik...
szep napot
Timi erre vart. Most jol megkopasztja az oreget es felesegul megy a 20 eves aerobic edzohoz (aki eddig csak dugta). Mindenki jol jar.
dr. prédikátor
@szep napot: Hát én azt hiszem hogy a vén köcsögnek több esze van annál hogy hagyja magát megkopasztani egy örömlánytól!!!
Equus
a nemzeth dicső kurvája elől jár a jó példával: nem dolgozni kell tudni, sokkal inkább eladni tudni magunkat, mindegy milyen lottyadt, ráncos vén fasznak is, csak pénz legyen belőle...
wagabund
az együttérző idősebb férfiaknak: - mint tudjuk, Vajna, és (kor)társai) korában már nagyon fontos a prosztata karbantartása..ezt egy ügyeskezű asszisztens(is) könnyedén megoldja, főleg ha ez kellemesen honorálva van..

Timi ezt a szolgáltatást nem nyújtja, ezért szűnt meg a kellemes honorálás(ugyanis nincs mit).. ő mindenáron amerikai állampolgár szeretne lenni, de az már nem Vajna gondja..
a jelenlegi aszisztens viszont megtesz mindent a kobraköptetés érdekében(no meg a saját jólétéért is)

ez ilyen egyszerű...

Ki lehet próbálni...például úgy, hogy a kedves feleség megkérdezi ...-Bála, akarod hogy megköptessem? akarni fogja..
csipetke
@wagabund: 14:25 Dehogy kell ennek a luvnyának amerikai állampolgárság! Bojleralkatú nagyapó bankkártyájával az egész világ Amerika.Csak sűrűbben haza kellett volna röpködni arra a kobraköpködtetésre.Amikor Vajna elvette ezt a kitartott ingyenélőt,arra gondolhatott,hogy legalábbazt a heti 1-2 fuvolaszólót eljátszatja vele,de nyilván nem volt hozzá gusztusa..Pedig meg kell dolgozni a pénzért,ki így,ki úgy...
csipetke
@Hellcat: 13:45 Ez a fajta jobb is,ha nem szaporodik...:)
csipetke
@maszk: De jó ez a nóta!Megboldogult fiatalkoromban az egyik kedvencem volt...
wagabund
@csipetke: látom, neked már a tarsolyodban van a bölcsek köve..

Pontosan írtad le a helyzetet...
Yoda69
Lejart timi szerzodese, rovidesen lapatra kerul.
Yeromos
Ne keseregj Timike, megöregedtél, meguntak, lecseréltek egy fiatalabbra.
papa.49
Na ehhez még vegyétek hozzá nincs házasság, csak egy színjáték volt az, a paripaarcú hölgyemény a paróka nagyiparos hátán próbált meg be ejtőernyőzni Amerikába, de ezekután már kétlem hogy sikerülne neki ... A másik csaj fiatalabb, csinosabb, és vélhetően sokkal aktívabb is a ,,kobrakezelésében,, ))))))))))))))))))
Eladott Ország
Timinek a legfontosabb az volt,-ma is- hogy amerikai állampolgár lehessen, ezért erőltette a folyamatos kint létet akár a férjeura nélkül is. ... hogy Vajnának mi a fontos? mint minden idősödő férfiembernek-(néhány kivétellel)-a napi prosztata karbantartás...és az miből áll? hát abból, hogy egy ügyeskezű bájos fiatal megköptesse a kobrát...akár a kis kezecskéjével, akár a rúzsos ajkacskáival..mindegy, csak ne kelljen mozogni...ha ezt megteszi, akkor, -mint látható-ez az eredménye... belecsöppen a jóba.
csipetke
@wagabund: 16:48 Jó lenne a bölcsek köve,de nincs nálam,viszont ki nem állhatom az ingyenélő kitartott ribiket.Vajnáné meg azóta van a bögyömben,amióta bizonygatta országnak-világnak az ő nagy szerelmüket.
karma1
@dr. prédikátor: Aranyom, az a "punszika" max. horiarcunak lehet uj, mindenesetre szukseg eseten (szoval hogyha hat a Viagra) akkor azonnal elerheto...:o)))
Es ez a lenyeg...
karma1
@szep napot: Semmit nem fog kapni horiarcutol... Hat mar a legutolso amcsi galara (Golden Globe volt? vagy az EMMI dijatado? ) mar arrol panaszkodott, hogy a tavalyi rongyaban kell elmennie, mert nincs uj ruhara penze...
timcsike egyedul a sajat erejebol Los Angelesben egy pohar ingyen kavet se tudna megfizetni... horcsogpofa pedig olyan jol vigyaz a penzere, amit orban szives kozbenjarasa lopkod ossze a magyaroktol, hogy abbol egy fillerre sem tarthat igenyt timcsike.
karma1
Magyarorszagon a valoperekben be szoktak kerni a felek vagyonnyilatkozatat, hogy a birosag el tudja donteni, hogy kinek mi jar. A 3 eves egyuttelesuk mar megvolt, timcsike viszont a puszta puncijan kivul semmit sem hozott ebbe a frigybe (tenyleg, VALOBAN volt-e frigy Banderas villajaban?) , hogyha vajnapapi ad neki nehany milliocskat meg megtarthatja a ruhacskait, akkor egy szava nem lehet ennek a megelhetesi ribinek...
Ha sokat pattog, mehet vissza oda, ahonnan jott...
dr. prédikátor
Hát előbb vagy utóbb de ez a nemzethy kurvák sorsa!leírják őket oszt mehet az utcasarokra!!!
karma1
@Eladott Ország: Nincs abban a kobraban mar semmi nyal...:o)))) Por jon abbol meg lagy fuvallat,...:o)))
namihami
Nem ott a bibi, hogy a Bundipapa lecseréli a régi matracot (nem sokat nyűtte) egy újra (ez se fog alatta kinyekkenni). A gond azzal a szituval van, mint a Moldova párttitkárával (vagy erdész?--már nem emlékszem).
Tudjátok, amelyik annyit lopott már a terepjáróhoz és mondják, hogy rúgja ki:
-Ezt? ez legalább kilopta magát. Az új kezdené elölről.
Na, ezzel az új ""szájfénnyel"" kezdődik elölről és ezt is a mi zsebünk fogja bánni.
KisGenyo2
Andy ügyes! Nem csak az ágyakat cseréli otthon! XD
Timike meg majd visszamegy a Rolihoz, és a sokmilliós nyakékből vidéken szerényen eléldegélnek... XD
namihami
@KisGenyo2: Szerintem Timike hozzászokott a ""nyomorhoz"" és már nem tud oda visszazuhanni. Inkább újabb és újabb ""szerelmet"" fog keresni és a végén elmedveczkyesedik.
karma1
@namihami: Na, medveanyosodni meg kell neki vagy 38 evig... Asszem, 38 eves most timcsike? A nagyasszony meg 76...:o)))))
namihami
@karma1: Szerintem ez elsősorban nem kor, hanem mentalitás kérdése.
Egyébiránt Medvemami se 75 évesen kezdte a ""médialeépülést"".
papa.49
@karma1: Majd megírom ha látom a régi helyén a Lyukóbányai úton )))))))))))))))))))))))
karma1
@papa.49: Koszi, Papus, tudom, hogy Te egeszen biztosan beszamolsz rola, ha majd ott latod megint,...:o))) Illetve ha ott tunne fel, penzkereseti cellal,...:o)))))
A kuldemeny elindult,...:o))))
karma1
@papa.49: @namihami: Asszem, en szepen hatradolok, es meg kerek egy kavet...:o))) Aztan karba tett kezzel megnezem, hogy amikor paripaarcu timcsike rajon, hogy mehet ugyanoda, ahonnan jott, kb. ugyanabban az anyagi helyzetben, mint amibol jott, akkor majd bosszubol elkezdi szepen kiadogatni a "hazassaguk" arnyas oldalait megmutato kis szosszeneteit,...
Igaz, hogy akkor majd jo lesz, ha nem jarkal sotet ejjel letraval a vallan - kocsira nem hiszem, higy fog neki telni, ha mar egy vacak uj ruhat se tudott osszegrundolni az EMMY galara, - szoval lehet, hogy az ilyen gyenge pontokra nem szamitottak annak idejen a hithu futyiszesek?
papa.49
@karma1: Az én életemben ez a fajta ,,talmi csillogás,, soha nem játszott szerepet, én mindig az egyenes utat, az egyenes beszédet szerettem ...
Most idézhetném a Kádár mondását kicsit átírva ,,a kurva, legyen kurva,, nem véletlenül írtam a múltkor ezektől a kis luvnyáktól többre becsülöm a Kelemen Annát, aki nem akar ,,úrinőnek,, látszani, mint ezek a cölöpök ...Gondolom hamarosan jöhet haza Amerikából, mert nincs megélhetése, és gondolom a télapó valamelyik ismerőse vállalt érte garanciát, ami most szintén a porba hull ...
nezelodo
Mindjárt sírva fakadok a meghatottságtól, Szunyóka Papa megint becsajozott! Timike szerelmes szívét meg a bánat rágja, és panaszolja, nem szeret már, mert meg sem ver!! (pedig fideszes a vén szívtipró). Hogyisne, óvatos a tata, nem szeretné, hogy ő is böriben végezze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.