Kovács Zoltán szerint a Guardian újságírója nem tartotta be a játékszabályokat a Kormányinfón, ezért nem panaszkodhat, hogy nem kapta meg a szót, amikor megkaparintotta a mikrofont. És különben is: elfogult a kormánnyal, hitelteleníti a lapját - bár az nem egyértelmű, hogy ettől miért nem kérdezhetett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
ez milyen illemről beszél ?? Mikor egy miniszterelnök ,,kevlár-bugyiban,, ,szájnyalinkázva ,,zsebberecskázik,,egy akármilyen szintű találkozón ?? Na ,,neeeeeeee..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Világosítsátok már meg gyarló elmémet! Egy kommunikációért felelős kormány tisztviselőnek nem az a "feladata", hogy nem csak az újságírók, riporterek, de Uram bocsá' egy mezei pógár kérdéseire is válaszoljon.
Tudjuk első az Origó, aztán többi királyi média, másokra meg nem "jut idő". Akkor mi fenének fizetjük?
Pálinkafőző Rézüst
"régen még volt illem." de voltak kupik, ezért élsz most te here...
vadnarancs
Miért nem szóltak Vida Ildinek, hogy tolmácsoljon? Az is megúszott mindent, háttérbe tették kicsit és már mindenki el is felejtette... Ez a taktikájuk eddig mindig bejött!
maszk
Régen még volt demokrácia, amikor mindenki kérdezhetett.
nemkati
@nevemnick: Köszi.

"Kovács Zoltán kormányszóvivő két hete megtagadja az interjú-felkéréseimet. Az ő munkája az, hogy a külföldi tudósítókkal beszéljen. Mivel ő erre nem hajlandó ezért arra kényszerített, hogy én az én munkámat ilyen eszközökkel próbáljam végezni."

"Nagyon örülök, hogy filmre vették, mi történt.
Főleg hogy az én operatőrömnek a parlamenti őrök megtagadták a belépést, mondván tele van a terem. Félig üres volt."

Tömény hazudozás, pofátlanság, törvénytelenség, otrombaság jellemzi ennek a kormánynak a munkáját. Munkáját?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.