Gyurcsány Ferenc DK elnök egy kizárólag erre az alkalomra készített filmre vonult be. Az OLAF vizsgálat miatt néhány szóvicc után nekiment Orbánnak: ő a "bűn hordozója. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Equus: Ugye, akkor en is jol erzem, amit erzek? Egy ido ota a HVG kezd a magyar idok szinvonalara zuhanni, pedig hires volt a lojalitasarol, tenyszerusegerol...
Hat akkor ezt is kitikkelhetjuk... (Es meg WC papirnak se jo, ...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
különös hangvételű írás egy nyilván ezért bért kapó újdondász klaviatúrájából... A HVG, a Magyar Times alapítói most vakarhatják a fejüket: mivé is sikerült zülleszteni ezt a lapot...
karma1
@Equus: Ugye, akkor en is jol erzem, amit erzek? Egy ido ota a HVG kezd a magyar idok szinvonalara zuhanni, pedig hires volt a lojalitasarol, tenyszerusegerol...
Hat akkor ezt is kitikkelhetjuk... (Es meg WC papirnak se jo, ...:o))))
Equus
@karma1: nagyapámnak 79-től vannak meg az évfolyamai vmi módszerváltást követő időkig... Lipovecz Ivánra emlékszem, mint főszerkesztőre... meg iilyesmikre, h "Sok hír kevés szóval", meg " A hír szent a vélemény szabad"... Néha turizok a régebbi És, meg a HVG évfolyamai között...
Egyetértek Veled! (nem először :)...)
karma1
@Equus: Az ES az egy alaplap volt nekunk annakidejen... (En is a 70-es evek elejere gondolok, na meg nagyon sokaig azutan is.)
Az index , HVG (is) targyilagos, hiteles oknyomozo volt, de mint minden mas lapot, ezt is elerte a vegzete: mocskosmancsu, nyereszkedo hazugok kezebe kerult. 'Remelem, mar nem tart sokaig ez az orulet.
En pedig - gondolatban - megint megemelem Elotted a kalapom,... (Es a Szuleid elott is, akik nem semmik, ahogy elnezem...Jo talajra hullott a tanitasuk...:o))))
Equus
@karma1: köszönet az elismerő szavakért. Kevés Ember van, akinek vágyom az elismerésére. Írásaidból arra jutottam, h egyik vagy közülük. Ezt így nyilvánosan, és akinek nem tetszik, nyalja meg a család labrador retrieverjének, Suzy, a hátsóját. Kínálok azért nekik alternatív megoldást is: Lilliyth kutya, argentin dog, vele is lehet próbálkozni... habár kicsit gonosz természetű... :)
karma1
@Equus: I'm blushing,... That's so sweet...:o)) Few people can make me happy here - not too many! - but you're the one...:o))))))
A kutyaid pedig fantasztikus valasztasok,...:o)))) Bar a dogo argentinotol picit bepisilnek, plane ha fijju,...:o)))))
Pöpec
Az összes balos ellenzéki párt közül talán a DK a legradikálisabb. Persze kissé populista, de ez elkerülhetetlen.
karma1
@Pöpec: Aki az emberekhez szol, az kell, hogy valamennyire populista legyen. Nem a mondanivalojaban, hanem az eszkozeiben.
Nem nepszeru dolog mostanaban nekimenni a romaniai magyaroknak, akikbol tomjenzsoti csinalt eroszakkal kettos allampolgart, tehat ez egyaltalan nem populista politizalas, viszont AHOGY elmagyarazza az atlagembernek is kozerthetoen, hogy mit akar ezzel a "ne szavazhasson senki, aki nem Magyarorszagon el " kijelentessel mondani, azok az ESZKOZOK populistak. Ha kell, a Reszkessetek betorok zenejevel, vagy animacios rovidfilmekben megmutatni a jelenlegi helyzetet, egeto problemakat - szerintem ebben is jo o.
Vona hiaba simogatta agyon a kutyajat, a Juhasz Elod a gyerekeit, ha egyszer horogkeresztet tetovaltatnak magukra es az Arpad-savos zaszlo meg a Magyar Garda a fo ismertetojeluk, akkor ok bizony megprobalnak populistanak latszani, de piszok eros jobbos politikat eladni az embereknek.
Nem veszik eszre - foleg az a masfel millio egybites fideszes - , hogy orban minden megnyilvanulasa populista, vagyis mindenhol azt mondja, ami az emberek fulenek kedves. Ha kell , beremelest iger, vagy uszodat, uj iskolat, ovodat, a Bozsi neninek megigerte az ev vegere a nyugdijemelest (aztan megszult egy 1,6 %-os oriasi novelest), de ha vegignezzuk a 11 eves kormanyzasat, a stadionokon kivul igazan semmit sem valositott meg, minden csak igeret maradt. Nagyon gyorsan felismerte, hogy az igereteket soha senki nem fogja szamon kerni tole, ha meg igen, akkor legfeljebb boldog karacsonyt, kellemes husvetot, vagy valami hasonlot kivan. Vagy csak egyszeruen suketnek tetteti magat, mint ahogy a Parlamentben Hadhazyval szemben tette, amikor az egy kinos kerdest tett fel, akkor rakerdezett megegyszer, es a hazirend szerint egy kepviselo sem tehet fel egy kerdest ketszer a celszemelynek. ROhogott is utana rendesen a csuti nyomoronc...
kereső
Nem tudom eldönteni,hogy a HVG ebben az "irásában"IS! tulajdonképpen mit is akar?Reklámot csinálni a dk.-nak/Gyurcsánynak-vagy épp ellenkezőleg gúny tárgyává tenni a kampánynyitót.
Hej HVG, amikor még volt egyértelmű-és világos értékitélete ,szellemisége a lapnak.Ez mára,már odavan.Sajnálom,mert ez odavezet,hogy egyre ritkábban vagyok kiváncsi arra ,amit irtok.
És egyébként csak egy mellékes kérdés:milyen megfontolásból döntöttetek úgy,hogy nem lehet kommentelni az LMP-s beszámolótok alatt?!
Ugyanakkor ezt meg lehet tenni a dk,-s,momentumos beszámolónál.Hm...
simmering73
Lufik, bulihangulat szerintem egy győztes válsztás után dukálna. Nincs semmi ok az örömre és ahogy látom, nem is lesz.
Pöpec
@karma1: Csatlakozom. Néhányszor hallottam beszélni Gyurcsányt élőben. Penge szónok amiben az is benne van, hogy lényeglátó. Logikusan vezeti beszéde fonalát. Persze nem tökéletes, de olyan politikus még nem született. Varju Lászlót nem kedvelem, kissé gőgös.
Összességében a demokrácia - Eu-ban maradás stabil programja a fontos. És nem Gyurcsányra szavaz aki a DK-t választja, hanem egy pártra amelyiknek demokrata programja van.
A fotós Reviczky Zsolt. Nem rokona az azonos vezetéknevű Gábornak, a fideszes színésznek aki Ráckevén él.
Pöpec
@karma1: A cikk szerintem indokolatlanul gunyoros hangvételű, de én már nem csodálkozom semmin. Ez is csak egy vélemény a sok közül.
Itthon esett egy kis hó, vár a lapát :-)
karma1
@simmering73: Bocsika, de ha valaki buvalb@szottan, enervaltan maszik fol egy emelvenyre, szerinted az tudja lelkesiteni az osszegyult embereket?
Gondold vegig a tomegpszichozis lepcsoit, nezzel meg egy amerikai kozossegepito trenert munka kozben, es fogod latni, hogy maskepp nem lehet, csak ahogy most o csinalta,
Most BARMIVEL, de fel kell razni az embereket, alternativakat kell nekik mutatni.
Es fokepp nem szabad nekik hazudni. Gyurcsany annakidejen elmondta az oszodi beszedet, es abban nemcsak az mszp akkori (es addigi) politikajat minositette, hanem egyben az egy szembenezes is volt, leszamolas a sajat addigi tevekenysegevel. Ezert is alapitotta a DK-t, ahol a sajat elvei alapjan dolgozhat, politizalhat. Nagyon sokan vannak olyanok, akik hasonlo elveket vallanak, es jo iranyba, tisztessegesen probalnak meg politizalni.
Nem kotelezo rajuk szavazni, de erdemes meghallgatni az o programjukat is. Ma mar nagyon sokan visszasirjak a 300 forintos vizitdijat, amit orbaneknak sikerult egy kieroszakolt nepszavazassal leszavaztatni. Es ez aljassag volt, mert orban nem adott semmilyen mas megoldast sem az egeszsegugynek, es hagyta lerohadni arra a szintre, ahol most van.
karma1
@kereső: Huuu, ... Ezt nem is lattam (hogy az lmp-s cikket nem lehet kommentelni). Monnyuk ez is megerositi, hogy a kommunikaciojuk megegyezik a fideszevel. Es igen, a hvg inkabb egyertelmuen gunyos hngvetelu a DK-val kapcsolatban,... ezt nem eloszor veszem eszre en is az utobbi fel evben...
karma1
@Pöpec: Visszaneztem Gyurcsany eddigi "botranyait" - amit a fidesz kommunikalt annak, illetve amibe bele akarta rangatni Gyurcsanyt meg mszp-s korabol -, es rajottem, hogy nem Gyurcsany volt a simlis, hanem tartotta magat az mszp-ben a sajto's velemenynyilvanitashoz, vagyis maximalisan betartotta a kommunikacios igazgato altal kialakitott iranyvonalat.
Peldaul Gyurcsany hibajanak tuntette fol a fidesz, hogy "23 millio roman bevandorloval" riogatott (Gyurcsany), holott ezt a szoveget egyaltalan nem o talalta ki. Itt olvastam errol egy cikket, meg is neveztek az akkori sajto'st, aki ezt talalta ki, es amiert kesobb Gyurcsany elnezest kert a part tamogatoitol, a kozvelemenytol, azt mondta, hogy ez megteveszto volt. Es persze a fidesz ebbe kapaszkodik bele azota is, holott eppen orban akart behozni egymillio afrikait, a munkaerohiany csokkentesere...
Gyurcsanynak tulajdonitjak a romanok atszavazasat is, hogy nepszavazast irt ki ra, holott azt sem o kezdemenyezte es hagyta jova, hanem amikor 2004-ben atvette a kormanyzast, mar ki volt irva december 5-re ezugyben a nepszavazas. O irt is egy ezzel kapcsolatos memorandumot, hogy o ELLENZI a kulfoldiek atszavazasat Ma.o.-ra. De ezt persze szivesen elfelejti ez a nyavalyas minihitler...
Sok bune van a csutinak, a legnagyobb, hogy olyan emberekbe is belekot, akik kikezdhetetlenek...:o(((
Equus
@karma1: 07.23 thx!... Lillyth, az argentin dog a bibliai Éva esetleges testvéréől kapta a nevét. Nőstény és egy tündér. 4 évesen is megragad minden lehetőséget a játékra. Én 176 cm magas vagyok. Ha két lábra áll és hosszú újjú mancsaival a mellkasomra támaszkodik, akkor egy vonalban van a fejünk, de neki még van tartaléka a hátsó lábaiban, így ha fejébe veszi, h fültövön akar nyalni, akkor az meg is lesz! Játék közben Suzyt nem megkerüli, egyszrűen átugorja és kész. Pár méteres lendülettel 5 m-es ugrásokra képes. Családdal bámulatos angyal. Idegenekkel kicsit másabb... mindenben zsákmányt lát... még a hattyúkat is megpróbálja leúszni. Aztán, ha nem sikerül vagy felszállnak előle meg van sértődve. 6 hetesen került hozzánk. Roppant esetlen volt. Hosszú gólyalábain csetlezett és mindent megrágott, amihez csak hozzáfért. Papucsot, távirányítót, telefont. Utóbbival mellényúlt: apám begerjedt rá. Nem csak a telója miatt dühöngott, hanem a tollai miatt is. Innentől a lakáson belüli mozgása korlátozva volt. Mivel kocsiban is mindenre kiterjedt a figyelme, amit kóstolni lehet. Így kijelölte magának a Nissan csimotartóját, utastértől elválasztva. Most már nem rágcsál mindent. Ebben talán szerepe lehet egy udvaron, bedugva felejtett elosztónak is... Beülhet bármelyik kocsiba az utastérbe, de a jobb első ülés jár neki. Ha abban vki ül, addig tornászik, míg át nem veszi a helyet. Kicsit lökött, de én imádom. Ő meg jelzi a családnak, amikor a kocsimmal még kb 800 m-re járok, h érkezni fogok és tessék lelkendezni. Érzékeny, mint a csuda. Verés nálunk ismeretlen fogalom, korholó szó viszont van. Na, ha úgy látja, h méltatlan volt a feddésre akár egy egész napot haragszik, kivéve, ha előkerül a hámja. Nem póráz, apám azt nem állhatja és a szájkosarat sem nagyon... Lillyth... :) infohost.nmt.edu/~dbaldona/Lillyth/the_history_of_lillyth.htm
karma1
@Equus: Je, angolul meg nem olvastam a Genezist, de tokjo,...:o))))) Nekem otthon volt tacskotol kezdve minden, de a legjobban a shi-tzu jott be termeszetileg, aztan megmentettem a halaltol egy sharpei fiucskat, - mert a tenyeszto szerint nem hozta volna a standard-et, monnyuk a ficko csak ismeros volt, nem barat, ezert mikor a kutyedlit elhoztam tole, azert odamondogattam neki, hogy mekkora szerencseje van, hogy a rovid farka miatt ot sem altattak el a szulei, mint tovabbtenyesztesre alkalmatlant, de aztan megbekult...:o))) Annal bekesebb oriast meg sohasem lattam,... Minden kutya megharapta ot, mert a sharpeinek nincs szaga, igy a tobbi kutya siman nem tudott mit kezdeni vele...Bufika nem ragott meg semmit, jo kis kutyedli volt. Itt az utolso kutyusom egy 34 kilos tomor gyonyor english bulldog fiu volt, akit szinten Booffynak neveztem el, es szinten piszok jo termeszete volt. Egy itteni gang-member-tol vettem, mert azoknak ez a jelkep allatuk.
Vere's, poraz, szajkosar ismeretlen a szamomra - a kutyaim szamara is. Ha egy embernek nincs annyi empatiaja, hogy egy - altalaban - 10-15 kilos allatkanak ne tudjon tuljarni az eszen, azt megette a fene,...:o))) (Ugyanez vonatkozik a gyereknevelesre is: nincs pofon, vere's, mert nem igaz, hogy egy huszoneves embernek ne legyenek jo modszerei egy par kilos csoppseg kordaban tartasara...:o)))
Ha egyszer majd olyan eletvitelem lesz, hogy ismet tarthatok kutyat, akkor vagy a magyar puli johet szamitasba, vagy a border collier ... Amilyen terelokutyak itt vannak ebbol a tipusbol, attol lehidalnal,... Egyszeruen felelmetes a tudasuk, a munkabirasuk es a lojalitasuk a gazdajukhoz.
Pöpec
@Equus: @karma1: Kedvenceim egyike:
.
Kezdetben nem volt semmi. Ám szól az Úr:
-Legyen világosság! - És lőn. És továbbra sem volt semmi, de már látni lehetett azt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.