Állítólag egy 2010-es lakossági fórumon beszélt erről. 2010-ben egy szarvasi lakossági fórumon azt mondta Makovecz Imre, hogy Orbán Viktor zsarolható – írja a Hír TV a honlapján. A 2011-ben elhunyt neves építész és a Fidesz nagy támogatója Babák Mihály fideszes képviselővel vett részt a rendezvényen. A Hír TV szerint a fórumon Makovecz az elszámoltatás szükségességét hangsúlyozta, de hozzátette, hogy az Orbán-kormány sem meri megtenni azt. De ezt nem meri megcsinálni. Mér’ me’ mér!? Mert zsarolható ő is. Nem a családjával. Babák Mihály, aki Szarvas polgármestere, tagadta, hogy Makovecz ilyesmit mondott volna, de nem akarja kommentálni az építész szavait, mert őt és Orbánt is nagyra becsüli. – Én nem hiszem, hogy ilyen elhangzott, megmondom őszintén. – De ők még barátságban is voltak, tehát nem csak szakmailag tisztelték egymást. – Persze, igen, igen, igen. Úgyhogy nem tudom, hogy ilyen valaha is elhangzott volna. Nem hiszem.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Mert zsarolható. Putyin kezében van: szabadrablást csinálhat, de csak úgy ha közben köpködi és bomlasztja az uniót. Orbán besúgó volt a Kádár-rezsim idején. Itthon megsemmisítették az aktáit, de Moszkvában megvannak a ráterhelő bizonyítékok + az is meg van, hogy hova hordja ki a lopott pénzeket.
Rockxy
Már Nostradamus is megmondta hogy a csuti csávó kurvára zsarolható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.