A kormánypárt már idejekorán felsrófolta az április választás tétjét, így az ellenzék és a Fidesz egyszerre lépett be arra a politikai mezőre, ahol a vasárnapi vereség hosszú letargiát, a másfél évre szóló polgármesterség könnyen négy évet jelentő győzelmet hozhat. A hvg.hu heti politikai elemzése, ami most egy előretekintés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a fertőzés már tobzódik

már nem csak színesítés, de egyenesen átvette a hivatalos név szerepét

Tanulhattam volna a kopogtató-cédula példájából, hogy a firkászi gátlástalanságnak nincsenek határai. Mindig mindenen keresztül átverik a baromságaikat!
Már korábban is volt rá példa, hogy buta, tudatlan és tájékozatlan firkászok – naná a nyelv szabad fejlődésére hivatkozva, mint az egyik TV-bohóc tette a pesszimális eset kapcsán – elkezdtek a körzetekről zagyválni. Az idei kampányban azonban már tömegessé vált, egyre nagyobb mértékben használva a törvényekben és a szakirodalomban rögzített KERÖLET, helylett a körzet kifejezést. Tipikus unortodox logika.
Ezeddig azonban ha a hivatalos előtagjáról esett szó, akkor használták a korrekt kifejezést: választókerület!
A derék hvg.hu most szintet lépett!
„jó néhányan egyéni választókörzetben is indulnak,” – írták a tegnapi irkodmányukban! =))
Donáld Tramp
@RonaGyuri: Sz@rabb helyett még Sz@rabb... Maradok inkább a narancs Sz@rnál... megint 4 évre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.