Hódmezővásárhelyen kétségtelenül megtörni látszott a hatalmi jégpáncél. De Hódmezővásárhelyen nagyságrendben annyian szavaztak a Fidesz jelöltjére, amely aránnyal többséget lehet szerezni az országgyűlésben. Ha a megosztott szavazóbázis tagjai otthon maradnak. Márpedig minden olyan kampányszólam, ami a megosztottságot, az előre eldöntöttséget hangsúlyozza, netán egy passzív bojkottra buzdít, ezt a passzivitást erősíti. Holott a Fidesz éppen az általa hozott választási törvény keretei között verhető meg nagyon. Ha elég magas a részvétel aránya. Aztán persze még mindig jöhet a fekete leves. Ha kiderül, hogy az ellenzék egy része, például szerintem a Jobbik, csak annyiban ellenzék, amennyire Orbán volt Kádár ellenzéke. Amennyiben Orbánnak nem a rendszerrel volt alapvető baja, hanem a hatalom tulajdonosának a személyével.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
@Shikari: 09:43
" Elfog jönni az idő !"
Igen el. Semmi sem tart örökké, így a Fidesz terror sem.
Nessy
Sok rendszer, kormány hitte már magát örök életűnek.
A történelemnek csak egy rövid epizód, azoknak hosszú, akik elszenvedik.
Manhattan
@Shikari: Azért az nem semmi, hogy ez a srác 2 hónapja politizál és sárba tiporta, megalázta Lázár hosszú ideje felépített maffiarendszerét!
GeoCravker
@Nessy: A látszat csalását mutatja, hogy a gengszterváltáskor 90% körülre mérték az MSZMP-t.
Nessy
@GeoCravker: Azt sem szabad feledni, hogy itt egy város lakossága szavazott. Nem voltak körzethatár problémák, nem voltak ellenőrizetlen levélszavazók.
Nem volt jól fizetett kamupártok tömkelege!
Ez arra példa, hogy összefogással sokat el lehetne érni. De van az a pénz, amiért nem fognak össze sokan. Aztán meg majd jön a nyaff - nyaff, amikor kiderül, hogy minden maradt a régiben, sőt rosszabb lett!
görbetükör
Ha csak hozzávetőlegesen tisztességes lesz a választás eredményének értékelése, akkor Hódmezővásárhely az ország akaratát vetítette most előre.
Sziszifusz
@Shikari: 10:06
Csend, rend, fegyelem !
Aki másképp gondolkodik, kussoljon. Mindenki hazaáruló, Soros bérenc libsi, aki ellentmond a szeretett vezérnek.
Mondhatom szép jövő !
Manhattan
@Shikari: Az a csodálatos ebben, hogy Márki-Zay Péter úgy aratott fölényes győzelmet a maffiózó fidesz felett, hogy nem költött el milliárdokat, nem fizetett több ezer embernek 2 ezer forintot a szavazatáért, nem fenyegetett meg senkit, nem paktált le nyíltan magyar és romániai bűnözőkkel, nem állt mögötte egy országos bűnszövetkezet teljes apparátusa..., csak az emberek hitére alapozott természet adta tehetségével, tiszta szívével és kivételes, magával ragadó tehetségével! És kiderült, hogy lényegesen több tisztességes ember van Hódmezővásárhelyen, mint korrupt!
Sziszifusz
@Shikari: 10:17
Távol áll tőlem a pánik. Viszont az érzés ami áthat, az az aggodalom. Aggódom a jövőért. Aggódom mert ha ez a rablógazdálkodást folytató O. Viktor vezette kormány marad hatalmon, Magyarország végképp lesüllyed, a feudális társadalom szintjére. Aki teheti emigrál külföldre, aki marad és nem tartozik a kiváltságosok körébe, annak pestiesen szólva annyi.
GeoCravker
@Shikari: A jobboldal is képtelen kormányozni.
Úgyhogy zárjuk be az országot és az utolsó oltsa le a villanyt.
GeoCravker
@Nessy: Attól félek, inkább tényleg rosszabb lesz.
Sziszifusz
@Shikari: 10:33
Orbánnak már lejárt a szavatossága, ugyan úgy mint a régiek közül sokaknak.
Aminek pedig lejárt a szavatossága, azt ki kell dobni.
Nincs szükség azokra akik ártottak és ártanak Magyarországnak, a magyar embereknek.
"Nagytakarításra" van szükség ebben az országban, de azért takarítás közben vigyázni kell, hogy a sok szeméttel együtt ne dobjuk ki azokat akik értéket jelentenek. Sokan vannak a régiek közt, tisztességes, becsületes emberek, akik sokat tehetnek az országért.
Egy biztos a Fideszt már elhagyták az értékes emberek.
A "nagytakarítás" érzékenyen érintheti a jelenlegi potentátokat. Személyes szabadságuk megőrzése érdekében, számukra szinte élet-halál kérdése a mostani választások megnyerése. Küzdenek is keményen, nem riadva az aljas eszközök bevetésétől sem.
Nessy
A kormány és a képviselőház összetételét elnézve, kénytelen vagyok elismerni, hogy a jelenlegi, valóban döntöen volt MSZMP, KISZ tagok, képtelenek tisztességes kormányzásra.
Sziszifusz
@Shikari: 11:023
"Aki lejáratta magát az az ellenzék !" ... és a kormány is ! Sőt...
Eladott Ország
@Shikari: ma, 10:34; Te szarházi egybites fideszes faszkalap, azért nézed te a környező (volt szocialista) országok gazdasági eredményeit is. Anuszrózsa színtjén hasítunk.
GeoCravker
@Shikari: Jelenleg a Fidesz olyan helyzetben van, hogy akár meg is semmisíthat bizonyítékokat. Ahogy anno a hosszú bájtok éjszakája után furamód eltűntek a Kaya Ibrahim-féle adatok is a Simlicska vezette intézményből.

Hiába nyomod itt a hülyegyerek hangoskodását a sötét szobából. A fidesz bevezetheti a rendkívüli állapotot és nyilvános kivégzésket rendelhet el. De ettől még humanoid hulladék marad a vezetése. Orbánnál komolyabb alakokat is söpört már el a történelem.
GeoCravker
@Eladott Ország: A bányászbékáénak a szintjén.
Az illető kloákája már Tejútnak látszik innen.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:52
Akkor remélem a zorbán veje is megy a sittre köcsöknek.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:52
"Lesz itt rend, ne féljetek! :-)"
Amennyiben buktok,akkor is ilyen bátor fityiszes ratyirambó leszel.:))
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:52
Müszak váltás van,vagy bele szorult a fejed a gazdád seggébe?
Te kis mohó.:))
GeoCravker
@Eladott Ország: AZért szerintem sokat elárul, hogy Sh. meg sem próbál érvelni :-)
Eladott Ország
@GeoCravker: Ezek gátlástalanok, nincs bőr a pofájukon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.