The Washington Post, Guardian, Fox, Bloomberg, Reuters, New York Times. Mind-mind beszámolt Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi győzelméről, pontosabban a Fidesz-KDNP meglepő vereségéről az ottani időközi polgármester-választásról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szarok én a The Washington Post, Guardian, Fox, Bloomberg, Reuters, New York Times és a többi névtelen pletykalapra. Itt van nekem Shikari és az ő IQ-ja. Nekem ő a mérvadó és hiteles. Már meg is mondta a tutit:

,,Egy ilyen kis helyi győzelmecske,"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Vásárhely egy nagyobb város. Megyei jogú. Ne hasonlítgassák a kisborzasztói választáshoz. Ott még félhetnek az emberek. Ez a város Lázár városa! És ott 20 % többséggel kikapni. Azért szégyen. Lázárnak. Ennyit ér a dumájuk. Mert tettre csak vadászkastélyra futja. Tudjuk nem az övé. De érdekes helyen van. Meg jut a kisfiának 60 millás lakásra. Tartsa fönn minimálbérből, vagy havi 47.000.-ből. Végre az aljasság és szemétség nem jött be! Mert mással nem tudtak operálni, csak azzal, ha más lesz a polgármester majd nem lesz pénz. És akkor mi lesz a Szeged-Vásárhely "villamossal". Mennyibe került eddig? Vagy vesszen? Remélem ez az összefogás megismétlődik április 8-án. Is. Lázár Janó "ugrik" a képviselőséged? Vagy marad az országos lista? Nem szégyen. Főnököd is csak azon próbálkozik.
nevemnick
Nemrég értem haza.
A ,,téglánk" szerint tegnap este a helyi fydesses erő igencsak lázban égett a lézervárosi választás miatt. A főmufti lakásán várták az eredményeket, majd amikor már látszott, hogy nincs mese, lázas telefonálgatásba kezdtek. Ők már többször átélték ezt az érzést, mivel a demokrácia kezdete óta csak egyszer voltak hatalmon, 2014 egy civil egyesület vágta ki őket a ,,jóból". Azóta is többet találkoznak az ügyészséggel mint az anyósukkal. (jobb is nekik...) :D
Eladott Ország
Magyarországon nemcsak egy kormányváltásra, hanem rendszerváltásra van szükség. Erről nem is beszélnek, amivel egyszerűen elterelték a figyelmet Orbán 2010 után végrehajtott államcsínyéről, az Alkotmány önkényes eltörléséről, Orbán államellenes bűncselekményéről, s a bebetonozott NER-ről. Ha Orbánt nem bűnözőként vezetik ki abból a hatalomból, amelyből kirobbantani sem lehet, akkor pillanatok alatt bénítja meg az elvi lehetőségként emlegetett ellenzéki kormányzást. Működésképtelen az ország, ha nem tér vissza az alkotmányos rend megpuccsolásának tényéhez és a bűnszervezet felelősségre vonásához. Ez az ország soha nem fog úgy működni, hogy Orbán Viktort demokratikusan leváltották, és ő a következő négy évet ellenzékben tölti. Ez az ember legfeljebb géppisztollyal a kezében hajlandó átadni a hatalmat, efelől senkinek ne legyen kétsége. Ha elszámolnák magukat, és őt magát is meglepve, az ellenzék közös jelöltje vagy listája vagy bármije nyerne, Orbán egy hét alatt polgárháborús hangulatot teremtene, a beépített csapdákkal működésképtelenné tenné az országot. De ez a veszély nem áll fenn, erről ő maga mindig gondoskodik. Az ellenzék szembesül elsőként saját hazugságával, amikor próbálja azt a látszatot kelteni, mintha itt “demokrácia” és szabad választás lenne. Ezek bűnözők, akiket nemcsak azonnal börtönbe kellene csukni az államcsíny miatt, hanem bűnözők abban a tekintetben is, hogy nem tartanak be törvényt, szabályt, semmit. Nem adják át a hatalmat. Ha az ellenzék nem hazudna, és levonná a hódmezővásárhelyi választás konzekvenciáját, akkor az összes körzetben egy darab független jelöltet indítanának, aki jobboldali, ha lehet, volt fideszes, nagycsaládos “keresztény”, de akkor nekik nincs se kampánypénz, se frakció, se százmilliós évi állami támogatás. Meglesz ez? Meghozzák ezt az áldozatot? Na, ugye.
Csizmás Kond
@Aki Én:...és gondolom ha netalán kudarc lesz akkor velük fogsz szomorkodni
Aki Én
@Csizmás Kond: 24 óra sem telt, és te már kudarcról beszélsz? Már most nyert mindenki, csak te még nem értetted meg :)
Csizmás Kond
@Aki Én: ...nem ismerem, szóval csak annyit tudok róla amit az újságok írtak...pl hogy az apja mondja csak két éve politizál, hogy pártot váltott stb...tehát ezek nálam nem erény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.