December óta a kormánypártok a pártválasztók között 9, a teljes népességben 5 százalékot veszítettek a támogatottságukból - derül ki a Republikon Intézet felméréséből, amit a 24.hu közölt. Ezt azt jelenti, hogy kb. 400 ezer fideszes bizonytalanodott el. Érdekesség, hogy a visszaesés december óta folyamatos, tartós és látványos, azaz nem kizárólag a Tiborcz-Elios szervezett csalási ügyről van, hiszen az csak január végén lett a közbeszéd témája.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdemes elolvasni a cikk alatt a sok fanyalgo kommentet: savanyu a szolo, valamint el sem tudjak kepzelni, hogy vegre a rengeteg fotelharcos ki fog szallni a foteljabol, es legalabb elmegy szavazni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Kezdjetek csomagolni, hogy a határon elkerüljétek a tumultust!
Ja és ne kelljen senkit körözni, ma már a legtöbb ország kiadja a mocskosokat!
Hellcat
Hát ezek a közvélemény kutatások kurvára nem voltak hitelesek soha sem...sokan behazudták a fideszt félelemből vagy inkább nem is mondtak semmit pedig NEM a fideszre szavaznának ha oda kerülne a sor.
Béla333
@karma1: 09.47
Mondjuk azt nem mondtam, de ez az összes közvélemény kutatóra igaz lehet (tisztelet a kivételnek, ha van ilyen!)
Ugyanis nagyon jól emlékszem, hogy pl valamikor 2013-ban a Bajnai párt színrelépésekor a Karácsony Gergely volt cége hirtelen akkora népszerűség növekedést mért nekik, hogy utána alig bírta a normális szintre visszacsökkenteni a következő hónapokban...
Hazudik mindegyik, ha megfizetik!
karma1
@Béla333: Vegulis meg csak hazudniuk sem kell, ha belegondolsz, mert ha peldaul csak a Rozsadombon szurod ki az 1000 emberes reprezentativ folmerest, akkor elmeletileg lehet egy oriasi fideszes tamogatottsagot kimutatni, viszont a meresi modszerek - amik elegge szigoruan korul vannak hatarolva ahhoz, hogy jol fel is lehessen hasznalni ezeket a felmereseket, -, akkor maris latjuk a hazugsagot. Eleg az, hogyha mondjuk a CBA dolgozoitol kerdezik a hovatartozasukat: ha nem jol felelnek, masnap mar be sem kell jonniuk dolgozni.
Hosszu ideig semmiben sem lehet hazudni.
Latod, most is kidolt a bili... Es meg mennyi fog kidolni reszukrol...:o)))
Béla333
@karma1: 10.22
Nemhiába vonult ki a magyar "piacról" a nemzetközileg is ismert Gallup közvéleménykutató.
Biztos nem akart részt venni ebben a mocskos játékban, ami a magyar közvéleménykutató piacon van:

2014. január. 08. 13:41
"Kivonult Magyarországról a Gallup
A Portfolio.hu információi szerint bezárta magyarországi irodáját – hazai politikai közvélemény-kutatások terén már évek óta nem aktív – Gallup. Információjukat a cégnél megerősítették, azonban a döntés okát nem kívánták részletezni."
hvg.hu/kkv/20140108_Kivonult_Magyarorszagrol_a_Gallup

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.