Hódmezővásárhely polgármestere szerint emiatt idén az építményadót sem tudják csökkenteni. A fideszes alpolgármester tagad, szerinte a város pénzügyei rendben vannak. Március 5-én kezdi átadni a város ügyeit Márki-Zay Péternek Hegedűs Zoltán. A vasárnap lemondott alpolgármester azt mondja, tiszta a lelkiismerete, nincs tartozása a városnak. A rendelkezésre álló összes pénzügyi forrás így 1,54 milliárd forint. Két héten belül, március 15-éig várhatóan 1,35 milliárd forintnyi adóbevétele lesz a városnak, tehát még ez az adóbevétel be fog folyni a befizetési határidőig. Összességében ez közel 3 milliárd forint pénzügyi forrás. A város vagyona 65 milliárd forint, hiteltartozása nincs – mondta Hegedűs Zoltán. Nem ért egyet Hegedűs Zoltánnal Márki-Zay Péter. A független polgármester szerint egyértelmű, hogy Hódmezővásárhelynek 4 milliárd forint fölötti tartozása van. – Ebből csak az idén 300 millió a tőketartozás-törlesztés, és 92 345 000 forint a kamat – jelentette ki...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A fideSS szetlopta Hodmezovasarhely koltsegveteset. Javaslom zaroljak luzarjano es a tobbi fideSS vezeto szamlajat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
A politikus szerint egy város vezetése akkor működik jól, ha az abban résztvevők azonos elveket vallanak, ezért meg akarják adni az új polgármesternek a lehetőséget arra, hogy maga választhassa ki munkatársait. Így a Fidesz kész a négy ellenzéki képviselő közül bármelyiket támogatni abban, hogy alpolgármesterként segítse Márki-Zay Péter munkáját. Hogy mennyi köszönet lesz ebben az elvbeliségnek, mivel nem egy az az elv amelyet képviselnek hacsak nem a függetlenség megegyezik az ideológiai elvűséggel. Álcának, csalinak jó Hódmezővásárhely, de nem jó a kizárólagosságra hatalomra törő személynek.(Pártnak) Ez csak következtetés. A főnök soha nem beosztott szerepet tölt be.
Köb Jani
Márky már az MSZP, Jobbik összefogáson összetartozásán dolgozik. Ha nekem valaki azt mondja,teszem azt a kilencvenes években,hogy genderekről vitázunk,sőt nem szabad férfinak és nőnek aposztrofálni a valót én kinevetem és elküldöm italért.;)Vagy arról fogunk vitázni mennyi makákót engedjünk be Európába és ha nem szeretnéd,akkor rád erőszakoljuk én valóban úgy gondoltam volna,hogy elment az esze a palinak.A nyolcvanas,kilencvenes években eszünkbe nem jutott volna,hogy Asimov és Orwell eszméi elszabadulnak,mert ez már az.Ez már egy párhuzamos dimenzió,ahol a józan ész elment ebédre,az ebédszünet pedig örökké tart és ugyan szeretnénk felébredni,de valakik folyamatosan adagolják a nyugtatót.:) Valami elcseszett valóság lett,a jobbik csak tünete ennek a valóságnak,tényleg kivan herélve.
Nincs elve hite, de van hatalmi vágya, törekvése, de nem lesz tábora, politikusnak nincs is.
Yoda69
@Hellcat: Mi lesz itt ha orszagos szinten veszit a fideSS? Akkor fog kiderulni mennyire szarban van az orszag.
Eltolcsiek orosz es kinai hiteleket vettek fel 50 illetve 30 evre. Feleltek a devizatartalek 70%-at, az aranykeszlet 80%-at, a nyugdijmegtakaritas 100%-at. Nem epitettek semmi toketermelo beruhazast, elpazaroltak es elloptak az unios penzeket.
Nem lepodnek meh ha az derulne ki hogy allamcsod szelere vittek az orszagot.
papa.49
@Yoda69: Akkor elnyerik méltó jutalmukat lengedezhetnek, míg a hollók szét nem hordják őket !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.