Megválasztása után öt nappal ismét élőadásban jelentkezett  be Márki-Zay Péter polgármester. a cikkben Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II. 07.) számú önkormányzat rendeletének 6. sz. melléklete (17.o) szerint a város adósságot keletkeztető ügyleteiből és kezességvállalásból fennálló kötelezettségeiről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hazudtak??? és ebben mi a hír??? Szoktak mást is? =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Még ha csak Hódmezővásárhely úszna, de úszik az egész ország az adósságban.
justhpeter
Ahogy eddig minden fideSS-polgármester disznóságait kifizette Orbán közpénzből - némelyikét kétszer is - most is többen gondolták azt, hogy ezt sokszor meg lehet csinálni.
quadrocopter
Ha nem hazudott volna Lézer-Piszkos-Szutyok János, személyesen futottam volna be vele a sűrgősségire!
colibri
Lázár polgármestersége idején, amikor orbán átvállalta az önkormányzatok felhalmozott veszteségeit, az egész országban Hódmezővásárhelynek volt a legnagyott adóssága. Azt hiszem ez a tény és is igen árulkodó Lázárról.
tudode
Még, hogy ők nem trükköznek szinte minden szinten
.
g7.24.hu/allam/20171023/a-kormany-kitrukkozte-hogy-csak-a-valasztas-utan-irjak-at-az-allamadossagot/
.
Annak fényében, tükrében, ahogy bárki látni szeretné
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Ilyen simlis kormánya még nem volt ennek az országnak, hiába rikácsolt 2006 októberében, hogy ez, meg, az, meg az lesz, ha nem lesz! Oszt van ami van/lett azzal, akinek SÜLLYED A KATAMARÁNJA, öntalálat következtében!
Qqberci
Azt hiszem, LézerJankó már kiérdemelt 30 év letöltendőt. Emlékezzünk csak az autópályán halálra gázolt nő esetére... Annak idején hasonló szituációban Nógrádi László azonnal lemondott, ez a genetikai selejt meg kidumálta magát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.