Nem félünk. Kérdezni és közölni fogunk továbbra is. Értünk mi a szóból. Értettük a miniszterelnök március 15-i üzenetét is. Az alig burkolt fenyegetést mindenki számára, aki nem ért egyet vele. A választások után politikai, erkölcsi és jogi elégtételt fognak venni – mondta Orbán Viktor. A fenyegetést mi, a Magyar Nemzet alkotói közösségének tagjai együtt és személyesen is magunkra vesszük. A kihívást pedig vállaljuk. Vállaljuk az összes vegzálást, ami azzal jár, hogy az ember nem a hatalom kiszolgálója, a kormányoldali információs blokádtól kezdve a konkrét inzultusokig. Vállaltuk mindezt már akkor, amikor ezt a hivatást választottuk. Nem félünk. Kérdezni és közölni fogunk továbbra is. Önökért, az olvasókért. Bárki legyen is kormányon.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
úgy tűnik, hogy már szükségét érezték, hogy kiálljanak!!! =))
kissé felnőttem
Belügyminiszter ! csak érdeklődöm , beadványában rémhirterjesztés miért maradt ki. régi régi téma a pánik keltés a lakosság rémisztgetzése, valótlan, vélt, megálmodott badarságokért miért mem jár ma BÖRTÖN hadi helyzetben agyonlőtték aki ilyet müvelt Ma meg a rádió rémisztgeti a lakosságot mert igy illik KAMATYOLNI kampányolni Gyalázatos ám ordináré nagyon a megtévesztés félreinformálás az emberekre nézve migránsokat nemcsaka laktanyákba hanem magánlakásokba is ... erről szólt ma a 7 orás hirek hát a ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.