Elek István közíró, Orbán Viktor hajdani tanácsadója szerint egyre nagyobb az esélye, hogy a választási részvétel akár a hetven százalékot s meghaladhatja, s az ellenzék kétharmados többséget szerezhet. Az ehhez vezető út továbbra is a legszélesebb körű koordináció, legalább abban a 79 körzetben, ahol a kormánypárti jelölt támogatottsága ötven százalék alatti. Az mno.hu-n megjelent elemzése szerint a közvélemény-kutató intézetek a kormánypártokat rendre túlmérik, s ez a valóságos eredménynél akár 5–10 százalékkal is jobb számokat hozhat. - A választási részvételre való hajlandóság folyamatosan növekszik. Egyre nagyobb az esélye, hogy az általam a kétharmados győzelem feltételei között említett 70 százalék fölé jussunk.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: nihil
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Ha az ellenzéknek kétharmada lenne a sajtótájékoztatót már repülőgépen tartanák; útban Azerbajdzsán felé.
Szép nagy gép lenne; sok utassal és talán háborús terület felett is át kéne szállnia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Ha igaza lesz,mi lesz veletek narancshorda???Kétharmaddal mindent lehet...legalább is ezt harsogtátok,én még emlékszem!!!Szar ügy ha visszanyal a fagyi...
Commenter
@Clavigo: lehet, de ha így folytatják a kormányzás címén folytatott nem kormányzásban akkor még igaza is lehet Elek Istvánnak. Az már biztos, hogy ha van igazság, akkorát buknak mint egy ólajtó. Endgame.
rohács1926
Ha az ellenzéknek kétharmada lenne a sajtótájékoztatót már repülőgépen tartanák; útban Azerbajdzsán felé.
Szép nagy gép lenne; sok utassal és talán háborús terület felett is át kéne szállnia.
Commenter
@Clavigo: Ki mindenki értelmes jobboldali beállítottságú volt szimpatizáns nem farolt ki még mögülük március 15 óta ezerrel? (Török Gábor és most Elek István pl) de ott van a Karácsony kormány pénzügyminisztere? Mellár Tamás is. Szándékosan nem írtam Karácsony ellenkormányt mert remélhetőleg ez a nem kormányzó kamukormány már csak "béna kacsa"!
lusta
@Clavigo: Miért? Csak el kell menni. Meg kell fogadni Tibi atya tanácsát.
˝Tudom, hogy nehéz, tudom, hogy undorodsz tőle, de április 8-án, ha a temetésedet kell elnapolni, akkor is vonszold magad a szavazóurnához! Mutasd meg, hogy rossz tanuló voltál, te félreértetted '48-at, és szerinted az őseink a demokráciáért hullatták a vérüket! Azért, hogy a választások után senkinek ne kelljen a véleménye miatt megtorlástól rettegnie, hogy a kastélyok ne járjanak senkinek alanyi jogon, és hogy a nemzet lábán ne mások álljanak!
Ők meghaltak ezért, neked csak egy délutáni program erejéig kell kiszakadnod a kanapéból! Nem teheted meg, hogy nem mész szavazni. Dicsértessék!˝
tibiatya.blogstar.hu/2018/03/16/orban-viktor-azt-uzente-/49958/
Clavigo
@lusta: Mindenképpen megyek..:) "" Dicsértessék "..:))))
Klubtag
Az a baj Orbánékkal, hogy 2002-ben elhitték a magas győzelmi előrejelzéseket és pofára estek. De ebből - ami következtetést mára levontak, az tök helytelen. Most mesterségesen cinkelt (nekik kedvező) adatok közzétételére sarkallják a zsoldos közvélemény kutatókat. Arra bazíroznak. hogy ezzel a számukra élet-halált jelentő ellenzéki apátiát tudják fenntartani és növelni. Ugyanis további tartalékaik már nincsenek. Tényleg az ellenzéki részvétel növelése az egyetlen megoldás, ami csak összehangolt stratégiával érhető el.
Commenter
@Klubtag: Ez is igaz ide vezet a hatalmi gőg, az emberek folyamatos királyi többesben történő kioktatása, az ellenzék, az EU lesajnálása, a demokratikus nemzetközi szervezetek és kormányok iránti gusztustalan már diplomáciai szintre emelkedett végtelen megvetés, a kleptománia és nárcizmus, a nem létező illiberális demokrácia és az unortodox gazdaságpolitika megalkotása, egy önkényes, senki által nem kért pancser "alaptörvény" és megalázó kolhoz-jellegű NER együttműködés bevezetése...a szabad, független sajtó kinyírása...stb. bármelyik pitiáner kis dél-amerikai diktátor bátran játszhat ebből a vérlázítóan mocskos kottából. Ennek a saját bevallása szerint sem kormányzó álkormánynak még a történelem sokat emlegetett szemétdomján se lesz hely.
Béla333
"Elek István: Meglehet az ellenzéki kétharmad"

Ámen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.